ΜΠΑΣΚΕΤ

«Τα βάλαμε στο τέλος…»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου κέρδισε για δεύτερη φορά φέτος τον Άρη στο πρωτάθλημα και στις δηλώσεις που ακολούθησαν επιχείρησε να κάνει μία ανάλυση όσων έγιναν:

Published

on

ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΠΡΑΛΟΥ

«Πήραμε μία πολύ μεγάλη νίκη σήμερα, σε ένα πολύ δύσκολο γήπεδο και απέναντι σε έναν αντίπαλο που έβγαλε ψυχή μέσα στο παρκέ. Πιστεύω ότι αγωνιστικά για 30 λεπτά είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, αλλά δεν καταφέραμε να ξεφύγαμε στο σκορ σε καμία φάση του αγώνα. Χάσαμε πολλά ανοιχτά σουτ, αλλά και ελεύθερες βολές Τα βάλαμε όμως στο τέλος και πήραμε τη νίκη. Αμυντικά ήμασταν πολύ καλοί στο μισό γήπεδο, αλλά μείναμε πίσω στα ριμπάουντ, κάτι που δείχνει και τη διάθεση της αντίπαλης ομάδας».

Για ότι έγινε στο τέλος και πώς ο ΠΑΟΚ επέστρεψε και πήρε τη νίκη,  ο κόουτς του Δικεφάλου τόνισε:  «Ο Άρης έβαλε μεγάλα σουτ στο τέλος των επιθέσεων του, αλλά εμείς επιστρέψαμε στον αγώνα και αυτό δείχνει χαρακτήρα νικητή. Τα παιδιά έχουν χαρακτήρα και για αυτό πήραν και το ματς».

Για τις επιλογές Ζάρα και Γκος που έμειναν μέχρι το τέλος, υποστήριξε:

«Ο Ζάρας κλήθηκε να παίξει σε αυτό το σημείο. Είχε διάθεση να παίξει και για αυτό έκανε λάθη από τον ενθουσιασμό του. Η ποιότητα του και η ικανότητα του στο σουτ, μας έδωσε τη νίκη και για αυτό το λόγο ήμασταν υποχρεωμένοι να τον έχουμε στην 5άδα. Ο Γκος είναι ο ηγέτης της ομάδας και πρέπει να τον στηρίζουμε. Ακόμα και σε ένα δύσκολο παιχνίδι όπως ήταν το σημερινό, όπως και με τον Ζάρα έτσι και με τον Γκος, έπρεπε να τους κρατήσουμε στην πεντάδα».

Από εκεί  και πέρα ολοκλήρωσε: «Μερικές φορές οι δημοσιογράφοι προσπαθείτε να βγάλετε λέξεις και χαρακτηρισμούς. Το μέταλλο δεν φτιάχνεται σε ένα παιχνίδι και σε μία χρονιά. Έχουμε δείξει σε πολλά δύσκολα παιχνίδια καλά δείγματα, αλλά και σε άλλα κάναμε πολλά λάθη. Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι αυτό που έχουμε στοχεύσει και έχουμε την υπομονή. Έχουμε μία διοίκηση που ξέρει τι θέλει από εμάς και μας στηρίζει σε αυτή την προσπάθεια».

Comments

Trending