ΜΠΑΣΚΕΤ

«Ίσως χρειάζεται ψυχολογική υποστήριξη»

Με αφορμή τα περιστατικά με τον Βασίλη Σπανούλη και με τους διαιτητές του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ, ισπανική ιστοσελίδα σχολιάζει τα πεπραγμένα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου προτείνοντας «ψυχολογική υποστήριξη ή να εγκαταλείψει το μπάσκετ για να μην το "λερώσει" περισσότερο»!

Published

on

Με αφορμή τα περιστατικά με τον Βασίλη Σπανούλη και με τους διαιτητές του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ, ισπανική ιστοσελίδα σχολιάζει τα πεπραγμένα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου προτείνοντας «ψυχολογική υποστήριξη ή να εγκαταλείψει το μπάσκετ για να μην το “λερώσει” περισσότερο»!
Υπό τον υπέρτιτλο «Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού έδειξε ξανά το επαίσχυντο πρόσωπό του» και με τίτλο «ο Γιαννακόπουλος ντροπιάζει το ευρωπαϊκό μπάσκετ», η ισπανική ιστοσελίδα «Elite Sport» αναφέρει χαρακτηριστικά:

Στην περίπτωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου λίγο φαίνεται να απέχει από την πραγματικότητα η φράση του Ρωμαίου αυτοκράτορα Ιουλίου Καίσαρα ότι «η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνο να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται». Ο ισχυρός ηγέτης και ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού είναι στην ουσία πρόεδρος, αλλά δεν φαίνεται. Και δεν αναφερόμαστε μόνο στον τρόπο διοίκησης του, σε αθλητικό και/ή οικονομικό επίπεδο, αλλά κυρίως στους τρόπους του. Σαν κύριος εκπρόσωπος του αθηναϊκού συλλόγου, ο Γιαννακόπουλος όχι μόνο έχει καθήκον να κάθεται στις εξέδρες, να κατεβαίνει στα αποδυτήρια, να αποφασίζει ποιον παίκτη θα αποκτήσει η ομάδα και ποιον όχι και πως θα αξιοποιηθούν τα χρήματα του μπάτζετ.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Sdna.gr

Comments

Trending