ΜΠΑΣΚΕΤ

Θετικός για ΠΑΟΚ ο «Σόφο»!

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει πολύ έντονα τις τελευταίες μέρες την ενίσχυση του στη ρακέτα και από τη στιγμή που έμεινε ελεύθερος ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης, δε θα μπορούσε να μην ασχοληθεί με τη συγκεκριμένη περίπτωση. Μένει πλέον η απόφαση του παίκτη που δείχνει θετικός για να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ!

Published

on

Από τη στιγμή που έμεινε ελεύθερος και τυπικά χθες από τον Ερυθρό Αστέρα η φημολογία για ενδιαφέρον και επαφή του ΠΑΟΚ με τον παίκτη, φούντωσε. 

Ο Σούλης Μαρκόπουλος μίλησε χθες μετά το τέλος του αγώνα, για το θέμα του ψηλού, τονίζοντας ότι υπάρχουν επιλογές, αλλά είναι ακριβές. 

Προφανώς και ο Σχορτσανίτης ήταν μέσα σε αυτές, αλλά κατά τη διάρκεια της ημέρας, οι δύο πλευρές “πύκνωσαν” την επαφή τους, με τον ΠΑΟΚ να εκφράζει με σαφέστατο τρόπο το ενδιαφέρον του. 

Ο “Big Sofo” είναι θετικός στην προοπτική του ΠΑΟΚ και μάλιστα έγινε επαφή και από τον Κώστα Βασιλειάδη με τον οποίο διαθέτουν εξαιρετικές σχέσεις. Κουβέντα με τον παίκτη είχε κάνει και ο Σούλης Μαρκόπουλος κατά τη διάρκεια της παρουσίας του ΠΑΟΚ στο τουρνουά του Κράλιεβο, αφού είναι ένας από τους ψηλούς, που του άρεσαν από παλιά.

Τόσο ο ΠΑΟΚ, όσο και ο Σχορτσανίτης, έχουν διαθέση για συνεργασία, από ότι φαίνεται κάποια διαφορά στο οικονομικό δεν υπάρχει και αναμένεται οριστική εξέλιξη, άμεσα… 

Ο παίκτης προσγειώθηκε το απόγευμα στην Αθήνα και εκεί μαζί με την οικογένεια του αναμένεται να πάρει και την τελική του απόφαση. 

Comments

Trending