ΜΠΑΣΚΕΤ

"Κατευθυνόμενο το θέμα με Κόνιαρη"

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις που παραχώρησε, για το περιστατικό με τον Αντώνη Κόνιαρη, χαρακτηρίζοντας το κατευθυνόμενο.

Published

on

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Δεν μας στοίχισε καθόλου το περιστατικό με τον Κόνιαρη. Ίσα-ίσα, δεν πήρε τόση έκταση για μας όση στην Ελλάδα. Ήταν κάτι που δεν μας επηρέασε καθόλου. Το συγκεκριμένο περιστατικό έγινε για δύο λόγους. Πρώτον γιατί ζούμε στην Ελλάδα και δίνουμε βάση σε πράγματα που δεν μας αφορούν και δεύτερον γιατί ήταν κατευθυνόμενο από συγκεκριμένους ανθρώπους που θέλουν να δημιουργήσουν εντυπώσεις. Δεν το έκαναν ούτε για την Εθνική ομάδα, ούτε για το παιδί, αλλά για προσωπικούς λόγους. 

Επαναλαμβάνω επειδή δεν συνέβη κάτι σημαντικό, δεν επηρέασε καθόλου την καθημερινότητά μας ούτε τη σχέση με τα παιδιά, ούτε την πορεία μας. Ίσα-ίσα, αυτό το περιστατικό μάς έδωσε να καταλάβουμε, και πιο πολύ στα παιδιά, πόσο δύσκολος είναι ο πρωταθλητισμός. Πλέον πρέπει να ξεχάσουν τα χρόνια της αθωότητας και να καταλάβουν πως θα βρεθούν σε ένα περιβάλλον πολύ πιο δύσκολο, εκεί που ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος και δεν έχει καμία σχέση με το πώς παίζουν. Πρέπει να δείξουν κι άλλα πράγματα, στα οποία εξωτερικοί παράγοντες βάζουν προβλήματα, δεν κοιτάζουν την ουσία και κοιτάζουν να επωφεληθούν από καταστάσεις».

Comments

Trending