ΜΠΑΣΚΕΤ

Νίκες για τα φαβορί και ραντεβού την Τετάρτη

Εκτός από τον ΠΑΟΚ που δεν μπόρεσε να κοντράρει τον Προμηθέα στην Πάτρα, η ΑΕΚ ξεπέρασε εύκολα τον Χολαργό στο ΟΑΚΑ, ενώ το Περιστέρι δυσκολεύτηκε αρκετά με τον Ήφαιστο εντός έδρας.

Published

on

Νωρίτερα στην Πάτρα, ο ΠΑΟΚ του Ηλία Παπαθεοδώρου δεν μπόρεσε να κοντράρει με 6 επαγγελματίες παίκτες τον Προμηθέα εκτός έδρας. Έτσι η ήττα με 81-66 ήταν ένα φυσικό επακόλουθο για την ομάδα του Δικεφάλου που πλέον περιμένει τη δεύτερη αγωνιστική στο Παλατάκι την Τετάρτη 22 Μαΐου.

Στα άλλα παιχνίδια, η ΑΕΚ που μετά τις αποχωρήσεις Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού τις τελευταίες αγωνιστικές και τις συνεχόμενες τιμωρίες πήρε την πρώτη θέση, κέρδισε με άνεση τον Χολαργό με 84-62 στο ΟΑΚΑ, ενώ το Περιστέρι στην μάχη των νεοφώτιστων κέρδισε τον Ήφαιστο με δυσκολία εντός έδρας και με το τελικό σκορ να είναι 84-81.

Και οι τρεις ρεβάνς είναι προγραμματισμένες για την Τετάρτη 22 Μαΐου με τον αγώνα του Δικεφάλου να είναι προγραμματισμένος στις 18:00 στο Παλατάκι. Πάντως για την τελική έκβαση της βαθμολογίας θα περιμένουμε και την εξέλιξη του ζευγαριού του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακού που μπορεί να φέρει πλήρη ανακατάταξη όλης της βαθμολογίας, εάν τελικά υποβιβαστούν οι ερυθρόλευκοι.

Comments

Trending