ΜΠΑΣΚΕΤ

«Έχουμε αποδείξει τι μπορούμε να κάνουμε»

Ο Αμερικανός τόνισε στις δηλώσεις του, ότι όλοι στην ομάδα είναι περήφανοι για την πρόκριση, ενώ υπογράμμισε ότι ο ΠΑΟΚ έχει αποδείξει τι μπορεί να πετύχει και η απο εδώ και πέρα πορεία του στη διοργάνωση, εξαρτάται και από την τύχη.

Published

on

Ο Γουίλ Χάτσερ δήλωσε για την αναμέτρηση:
«Πολύ περίεργα συναισθήματα από το σημερινό παιχνίδι. Το παιχνίδι μπορεί να μη σήμαινε πολλά αλλά θέλαμε το κάτι παραπάνω. Ξέραμε πως θα είναι ένα δύσκολο και σκληρό παιχνίδι. Είναι πολύ καλή η ομάδα τους. Είναι πολύ ισχυρός αντίπαλος. Πρέπει να περιορίζεις τα λάθη σου. Εμείς δεν το κάναμε κι αυτοί μας τιμώρησαν. Περιμένουμε να δούμε τον αντίπαλο μας την Παρασκευή κι είμαστε περήφανοι. Ανυπομονούμε κι είμαστε πολύ χαρούμενοι που πετύχαμε τον πρώτο μας στόχο για φέτος».

Σχετικά με την προσωπική του κατάσταση κι εμφάνιση:
«Όταν είμαστε ενωμένοι κι υγιείς έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα κι όλοι στην ομάδα εργάζονται πάνω σε αυτό. Το να προχωρήσεις στη διοργάνωση είναι και θέμα τύχης σχετικά με τον αντίπαλο. Όσο για το κύπελλο περιμένουμε τον ημιτελικό και δουλεύουμε για αυτό. Είναι στόχος μας η κατάκτησή του κυπέλλου, όπως κι η πρόκριση μας στο F4 του Basketball Champions League. Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια και θέλουμε πολύ να προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Comments

Trending