ΜΠΑΣΚΕΤ

"Να μην τους αφήσουμε να τρέξουν"

Την ανάγκη ο ΠΑΟΚ να μη δώσει αύριο στη Χίμκι δεύτερες επιθέσεις και να μη της δώσει την ευκαιρία να "τρέξει" σε ανοιχτό γήπεδο, εξέφρασε με δηλώσεις του ο Σούλης Μαρκόπουλος.

Published

on

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ είπε για το αυριανό πολύ δύσκολο παιχνίδι στη Μόσχα: "Η Khimki είναι μία πολύ δυνατή ομάδα, δεν έχει κάνει ακόμη ήττα στην έδρα της, έχει πολύ δυνατά κορμιά, έχει εμπειρία και παίκτες που μπορούν σίγουρα και ξέρουν πως να παίξουν καλό μπάσκετ.

Αναμφισβήτητα η Khimki είναι μέσα στα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του Eurocup. Παίζοντας στην έδρα της είναι ακόμη πιο δύσκολος αντίπαλος για μας. Θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε το καλύτερο από αυτό τον αγώνα.

Θα είναι σημαντικό να μην αντιμετωπίσουμε και πάλι, όπως και στο παιχνίδι που έγινε στο γήπεδό μας, το ίδιο πρόβλημα κάτω από το καλάθι μας, όπου τους δώσαμε πολλά επιθετικά ριμπάουντ, ούτε να τους αφήσουμε να τρέξουν στο γήπεδο. Στη Ρωσία και στη Μόσχα πάντα είναι δύσκολα τα πράγματα για κάθε αντίπαλο, γιατί οι ομάδες εκεί παίζουν πάντα καλύτερα από ότι εκτός έδρας".

Comments

Trending