ΜΠΑΣΚΕΤ

Επιστρέφουν Γκος, Χάτσερ και… κανονικότητα

Μετά τη χθεσινή παρέμβαση της οικογένειας Σαββίδη στο οικονομικό κομμάτι, η κανονικότητα επιστρέφει στην ομάδα και μαζί της και οι δύο έμπειροι Αμερικανοί.

Published

on

Η χθεσινή ημέρα, είχε πολλές εξελίξεις στο κομμάτι που «καίει» την ΚΑΕ και δεν είναι άλλο από το οικονομικό. Από τη στιγμή που παρενέβη η οικογένεια Σαββίδη, ήταν θέμα χρόνου και η σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα, με την ομάδα να γυρνάει σε αγωνιστική δράση, 9 μέρες μετά, τον τελικό του Κυπέλλου και τη διακοπή λόγω εθνικών που ακολούθησε.

Τζέφερσον και Τζόουνς γύρισαν από χθες, αλλά μόνο ο πρώτος συμμετείχε στο σημερινό πρόγραμμα, καθώς ο δεύτερος έκανε θεραπεία για το γνωστό θέμα στο γόνατο που τον ταλαιπωρεί.

Κόνιαρης, Χρυσικόπουλος, Τέπιτς, Τσόχλας, Σχίζας, Ζάρας ήταν κι αυτοί παρόντες σήμερα στο γήπεδο, όπως και ο Μαργαρίτης, ο οποίος όμως έκανε θεραπεία καθώς επιβαρύνθηκε και με τα παιχνίδια της εθνικής.

Όσον αφορά τους Γκος και Χάτσερ; Η επιστροφή τους αναμένεται την Πέμπτη, με το οικονομικό θέμα να έχει διευθετηθεί ουσιαστικά. Την Πέμπτη αναμένεται και η επιστροφή του Γκάρετ, μετά τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της Ρουάντα.

Μπορεί η προετοιμασία για το παιχνίδι του Σαββάτου με το Χολαργό, να γίνεται μετ’εμποδίων, ωστόσο η ομάδα επιστρέφει σιγά-σιγά στην κανονικότητα και σε σχέση με όσα (δε) γίνονταν τις προηγούμενες ημέρες, αυτό είναι και το πιο σημαντικό.

Comments

Trending