ΜΠΑΣΚΕΤ

Θεραπεία για Κάρτερ και Όντουμ

Μία προπόνηση στο "PAOK sports arena" περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα για το σύνολο του Σούλη Μαρκόπουλου.

Published

on

Οι δύο Αμερικανοί, Μαρκ Αντόνιο Κάρτερ και Τζέικ Όντουμ ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας, καθώς ο πρώτος υπέστη ένα ελαφρύ διάστρεμμα στην ποδοκνημική, ενώ ο δεύτερος έχει τενοντίτιδα, ενώ το πρόγραμμα για αύριο περιλαμβάνει δύο προπονήσεις. 
Αναλυτικά όσα αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ: 

“Με μία προπόνηση, η οποία πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στο PAOK Sports Arena, συνεχίζεται το πρόγραμμα προετοιμασίας του ΠΑΟΚ. Στην προπόνηση δεν συμμετείχαν ο Marc Antonio Carter και ο Jake Odum. Οι δύο Αμερικανοί καλαθοσφαιριστές εξετάστηκαν σήμερα το πρωί από τον επικεφαλής του Ιατρικού Επιτελείου Κώστα Σαμαρά, που συνέστησε ξεκούραση και θεραπεία.

 

Από την κλινική εξέταση διαπιστώθηκε ότι ο Marc Carter έχει ελαφρύ διάστρεμμα στην δεξιά ποδοκνημική, θα ακολουθήσει θεραπεία για δύο ημέρες και θα επανέλθει την Παρασκευή. Ο Jake Odum έχει τενοντίτιδα στον επιγονατιδικό τένοντα, θα μείνει εκτός προπόνησης σήμερα και εκτός απροόπτου θα είναι αύριο στη διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου. Ο Κώστας Χαραλαμπίδης συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας.

 

Το πρόγραμμα της ομάδας έχει δύο προπονήσεις την Πέμπτη, ενώ την Παρασκευή είναι προγραμματισμένο φιλικό παιχνίδι στις 4μ.μ. στο PAOK Sports Arena με την Istanbul Buyuksehir Belediyesi”.

Comments

Trending