ΜΠΑΣΚΕΤ

Μετά τον Χαραλαμπόπουλο, ποιος;

Μπορεί να μην ανακοινώθηκε ούτε σήμερα, αλλά κάποια ανησυχία για το θέμα του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, δεν προκύπτει. Η επόμενη κίνηση που έχει να κάνει με Αμερικανό περιφερειακό, είναι πολύ σημαντική για τον Ηλία Παπαθεοδώρου και το πλάνο του.

Published

on

Στον ΠΑΟΚ περιμένουν να ολοκληρωθεί το τυπικό κομμάτι του δανεισμού του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, ωστόσο οι επαφές συνεχίζονται για Αμερικανό στην περιφέρεια. Εφόσον τελειώσει η μετακίνηση του MVP του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Νέων-Ανδρών, η μοναδική θέση στην περιφέρεια που μένει κενή, είναι του βασικού παίκτη στη «2», εκεί που υπάρχει ήδη ο Ζάρας.

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική κίνηση, καθώς ο ΠΑΟΚ ψάχνει έναν παίκτη (περίπου) όπως ο Ντίλαρντ. Δηλαδή και σκόρερ αλλά και οργανωτή. Στο μυαλό του Παπαθεοδώρου, υπάρχουν κάποιες λύσεις, τόσο από Αμερικανούς που έχουν εμπειρία από Ευρώπη (όπως και όλοι όσοι έχει αποκτήσει ο ΠΑΟΚ ως τώρα) αλλά και ρούκις που έχουν προταθεί.

Προφανώς και προτεραιότητα, τη δεδομένη χρονική στιγμή, είναι η ολοκλήρωση της μετακίνησης του Χαραλαμπόπουλου, αλλά στον ΠΑΟΚ έχουν κάποιες συγκεκριμένες περιπτώσεις και για τον παίκτη στο «1-2».

Και είναι αρκετά πιθανό, το συγκεκριμένο θέμα, να παρουσιάσει εξέλιξη μέσα στην εβδομάδα.

Comments

Trending