ΜΠΑΣΚΕΤ

Από το 29-0 στη νίκη επί της Φενέρ

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει μια ομάδα την οποία αντιμετώπισε σε φιλικό προετοιμασίας, αλλά το αυριανό παιχνίδι προφανώς και είναι τελείως διαφορετικό.

Published

on

Ο ΠΑΟΚ είχε κερδίσει με 91-68 στο παιχνίδι που είχε γίνει στο Παλατάκι στις 17 Σεπτεμβρίου σε ένα φιλικό που δεν ξεχάστηκε και τόσο εύκολα, αφού είχε προηγηθεί με… 29-0 στο ξεκίνημα!

Από τότε, βέβαια και στο μήνα που έχει μεσολαβήσει, η Ουσάκ, έχει μια νίκη σημείο αναφοράς. Αυτή είναι στην πρεμιέρα του τουρκικού πρωταθλήματος, που νίκησε τη Φενέρμπαχτσε με 71-70 εντός έδρας. Ακολούθησε η ήττα με 87-65 στο γήπεδο της ενισχυμένης Μπεσίκτας και το περασμένο Σάββατο, επικράτησε πολύ άνετα με 103-64 της TED Ανκαρα.

Στο Basketball Champions League, έχασε εντός έδρας στην πρεμιέρα από τη Νεπτούνας με 65-67, έχοντας για πρώτο σκόρερ τον Καντάν με 20 πόντους, έχοντας τους Αμερικανούς της σε μέτρια μέρα, με τον ΜακΚίσικ να έχει 12, τον Λάιονς 11 και τον Μονρό 10.

Πρώτο «βιολί» της Ουσάκ, είναι ο Σακίλ Ονίλ ΜακΚίσιτς, που αγωνίζεται στην περιφέρεια, με μέσο όρο 18 πόντων ως τώρα στο πρωτάθλημα. Πολύ σημαντικοί στο παιχνίδι των Τούρκων είναι και ο πλέι μέικερ Λάιονς, καθώς και ο Mονρό που παίζει στο «4-5». Ρόλο έχουν και o Λετονός σέντερ Φρέιμανις, όπως και ο Τούρκος Καντάν.

Σήμερα, ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας με τον Τζέρεμι Χέιζελ, ο οποίος δεν είχε ανταποκριθεί στις προσδοκίες των ανθρώπων της ομάδας…

Comments

Trending