ΜΠΑΣΚΕΤ

Δημοπρασία θέσεων και wild card…

Η αποχώρηση του Ρεθύμνου άνοιξε τον δρόμο για τις μεγάλες αλλαγές στην κατηγορία και το θέμα είναι ποιες ομάδες θα πληρώσουν το τίμημα.

Published

on

Από αλλού το περιμέναμε και από αλλού μας ήρθε. Η διοίκηση του Ρεθύμνου αποφάσισε να δηλώσει ότι δεν θα κατέβει την επόμενη χρονιά στην Basket League και έτσι στις 31 Μαΐου του 2020 δεν ξέρουμε ακόμα ποιες ομάδες θα είναι στο επόμενο πρωτάθλημα μπάσκετ, κάτι που είναι σύνηθες στα ελληνικά δεδομένα. 

Κάποτε ήταν ο Πανελλήνιος που αποχώρησε, μετά ο ΚΑΟΔ, πρόσφατα ο Φάρος Κερατσινίου, μετέπειτα ο Χολαργός και η Κύμη και πάει λέγοντας. Έτσι είδαμε ξαφνικά να σκάνε ομάδες όπως ο Προμηθέας, ο Ήφαιστος Λήμνου και εσχάτως ο Ιωνικός. Με τα σημερινά δεδομένα οι 14 ομάδες της περσινής χρονιάς παραμένουν στην κατηγορία και ανεβαίνει ο Χαρίλαος Τρικούπης από την Α2 και άλλη μία ομάδα, είτε ο Διαγόρας από το Αιγάλεω, είτε άλλη. Η πρόσφατη οδηγία της ΕΟΚ και της Basket League ανέφερε ότι δεν μπορεί άλλη ομάδα της Α2 να ανέβει στη θέση του Διαγόρα, αλλά κανένας δεν θα έβαζε το χέρι του στην φωτιά για την επόμενη μέρα. 

Διαβάστε ολόκληρο το blog του Ηλία Καπράλου στο PAOK24 εδώ.

Trending

Exit mobile version