ΜΠΑΣΚΕΤ

«Ξεκινήσαμε και τελειώσαμε καλά»

Ο Αμερικανός πλέι μέικερ, έκανε τη διαφορά στο τέταρτο δεκάλεπτο και ουσιαστικά ξεκίνησε την ανατροπή για τον ΠΑΟΚ στο τέταρτο δεκάλεπτο. Στις δηλώσεις του, τόνισε ότι η ομάδα του ήταν καλύτερη στην αρχή και το τέλος. Εκεί δηλαδή, που κρίθηκε και το ματς…

Published

on

«Όταν παίζεις με ομάδα που είναι ο βασικός σου αντίπαλος στην πόλη, είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είναι πάντα ένα ντέρμπι. Ξέραμε ότι θα έχουμε μια δύσκολη αποστολή. Ξεκινήσαμε πολύ καλά. Σε κάποια σημεία στο δεύτερο και τρίτο δεκάλεπτο αφήσαμε τον Αρη να ξεφύγει. Επαιξαν καλύτερα από εμάς, αλλά το ουσιαστικό είναι ότι ξεκινήσαμε καλά και τελειώσαμε καλά. Ολη τη σεζόν παλέψαμε για την τρίτη θέση και τα πλεονέκτημα έδρας και είναι σημαντικό που την προφυλάξαμε στο πρώτο παιχνίδι» είπε αρχικά ο Οντουμ.

Συνεχίζοντας μίλησε για τους 28 πόντους του ΠΑΟΚ στην 4η περίοδο… «Στα πλέι οφ πάντα το 4ο δεκάλεπτο είναι πάντα το σημείο που πρέπει να φορτσάρουμε. Ξέραμε ότι μπορούσαμε να κάνουμε ένα μομέντουμ υπέρ μας. Μπήκαν 2-3 σουτ, τραφήκαμε από τη δύναμη των σουτ αυτών, το μομέντουμ λειτούργησε υπέρ μας και στη συνέχεια φτάσαμε στη νίκη».

Οσο για το γεγονός ότι κάποια μεγάλα σουτ τα έβαλε ο ίδιος; «Σε εκείνο το σημείο του αγώνα, απλά τα σουτ ήρθαν σε μένα. Θα μπορούσε να ήταν οποιοσδήποτε άλλος. Η αυτοπεποίθηση χτίζεται όταν μπαίνει το σουτ. Μπήκε το πρώτο και ένιωθα πιο έτοιμος. Οταν μπαίνουν τα σουτ και ξανάρθει η ευκαιρία σε σένα είναι πιο εύκολο να το βάλεις».

Comments

Trending