ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Κλάντον έκανε… «κοιλιά»

Ο Κιθ Κλάντον κάνει μια πολύ γεμάτη σεζόν από το ξεκίνημα της, αλλά τον τελευταίο μήνα, δείχνει και αυτός, να περνάει μία κακή περίοδο.

Published

on

Η αλήθεια είναι πως ακόμα δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στον αστράγαλο από εκείνο το παιχνίδι στην Τενερίφη, κάτι που προφανώς και τον επηρεάζει. Ο Αμερικανός σέντερ, είχε παίξει αμέσως στο Ρέθυμνο, λόγω της σημασίας του αγώνα και δεν πρόλαβε να κάνει την αποθεραπεία όπως θα έπρεπε και ακόμα το πρόβλημα του δεν έχει υποχωρήσει 100%.

Ωστόσο, η εικόνα του, δε θυμίζει την εικόνα του Κλάντον στο μεγαλύτερο κομμάτι της σεζόν, κάτι που αποτυπώνεται στα νούμερα του. Στα πέντε τελευταία παιχνίδια του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, δηλαδή αμέσως μετά το τέλος των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων, ο Αμερικανός κινείται σε χαμηλές ταχύτητες.

Στα παιχνίδια με Ρέθυμνο, Κύμη, Προμηθέα Πάτρας, Ολυμπιακό, Κόροιβο Αμαλιάδας και Παναθηναϊκό είχε τους εξής μέσους όρους:

6,3 πόντους
6,5 ριμπάουντ
2,8 λάθη
2,1 ασίστ
22,2 λεπτά συμμετοχής

Η μέτρια εικόνα του Κλάντον, έχει συνδυαστεί και με τη μέτρια εικόνα της ομάδας στο ίδιο διάστημα, κάτι που δείχνει και την επιρροή που έχει στο παιχνίδι της. Χρόνος για ξεκούραση δεν υπάρχει, καθώς ακολουθούν οι αγώνες με το Λαύριο, αλλά ο Αμερικανός θα πρέπει να ξαναβρεί τον καλό του εαυτό. Αυτόν που έχει ανάγκη η ομάδα στα πλέι οφ.

Comments

Trending