ΜΠΑΣΚΕΤ

Στη Γερμανία ο Μπάνε με στόχους κι ελπίδες

Η πλατφόρμα του #Keeppaokalive «τρέχει» περίπου ένα μήνα, αλλά η ανταπόκριση ως τώρα δεν είναι και η μεγαλύτερη δυνατή. Ο Μπάνε Πρέλεβιτς θα βρίσκεται από σήμερα στη Γερμανία με στόχο την ενεργοποίηση του κόσμου.

Published

on

Πριν λίγο καιρό, ο πρόεδρος της ΚΑΕ, βρέθηκε στο Λονδίνο και μετά την παρουσία του στο Σ.Φ. ΠΑΟΚ εκεί, εντυπωσιάστηκε από τη διάθεση βοήθειας των φίλων της ομάδας. Λίγες ημέρες μετά ανακοινώθηκε το #Keeppaokalive και όπως είχαμε αναφέρει από τότε, ανάλογα ταξίδια αναμένονται και στο μέλλον.

Το ταξίδι στη Γερμανία, είναι στον ίδιο σκοπό, με τον Μπάνε Πρέλεβιτς, να αναμένεται να βρεθεί από σήμερα και για τις επόμενες τρεις ημέρες, σε Ντίσελντορφ, Φρανκφούρτη και Στουτγάρδη.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ θα ενημερώσει τους φίλους της ομάδας για την κατάσταση της, προσπαθώντας να τους ενεργοποιήσει περισσότερο, μέσω του #Keeppaokalive, προσδοκώντας σε μεγαλύτερη στήριξη, καθώς η κατάσταση στην ομάδα δεν είναι εύκολη.

Στο επόμενο χρονικό διάστημα, αναμένονται κι άλλα τέτοιου είδους ταξίδια, σε Αυστραλία, ΗΠΑ ίσως και Σουηδία, καθώς στην ΚΑΕ προσπαθούν με κάθε τρόπο να βρουν έσοδα.

Comments

Trending