ΜΠΑΣΚΕΤ

Επιστροφές στην Καρσίγιακα

Η Καρσίγιακα ετοιμάζεται για την αποψινή ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ και από ο,τι φαίνεται, ο Αλεξάνταρ Τριφούνοβιτς, θα έχει δύο επιστροφές.

Published

on

Αποστολή στη Σμύρνη: Νίκος Μοσχοβίτης

Η πρώτη, αφορά τον Ντόμινικ Γουότερς. Μετά το πρώτο παιχνίδι, στη Θεσσαλονίκη, έγινε γνωστό ότι ο Αμερικανός πλέι μέικερ, μένει εκτός ρόστερ της Καρσίγιακα. Στην αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε την Κυριακή, ήταν εκτός αποστολής και όλα έδειχναν, ότι η συνεργασία μαζί του, θα τερματιστεί…

Τελικά, τα ρεπορτάζ στην Τουρκία αναφέρουν, ότι η Καρσίγιακα συγχώρεσε τον Γουότερς, ο οποίος αναμένεται να είναι κανονικά στη διάθεση του προπονητής του, απόψε!

Η άλλη επιστροφή που αναφέρει το ρεπορτάζ της τουρκικής ομάδας, έχει να κάνει με τον Μπρίον Άλεν. Ο Αμερικανός γκαρντ, έπαιξε για τελευταία φορά, στις 30 Δεκεμβρίου κι έκτοτε, ήταν εκτός λόγω τραυματισμού. Σύμφωνα με δημοσίευμα του τουρκικού “Eurohoops” και αυτός, αναμένεται να επιστρέψει απόψε.

Εφόσον επιβεβαιωθούν τα ρεπορτάζ αυτά, η Καρσίγιακα θα είναι, θεωρητικά, ενισχυμένη στην αποψινή ρεβάνς. Αυτό βέβαια, θα ξεκαθαρίσει μέσα στο παιχνίδι…

Comments

Trending