ΜΠΑΣΚΕΤ

«Τα 2-3 λεπτά που κάνουν τη διαφορά…»

Ο Αμερικανός πέτυχε 19 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο, κρατούσε μόνος του τον ΠΑΟΚ, αλλά με αντιπάλους όπως η Ζενίτ, αυτό δεν είναι αρκετό. Ο Χάτσερ μίλησε για το παιχνίδι αλλά και για τη συνέχεια.

Published

on

«Είχαμε την ευκαιρία να χτυπήσουμε ως το τέλος το παιχνίδι και να το κερδίσουμε, πλησιάσαμε πολύ κοντά αρκετές φορές, αλλά πάντα έβρισκαν έναν τρόπο να ανοίξουν την διαφορά. Νομίζω ότι κάναμε πολύ καλή δουλειά στην άμυνά μας στον Τούλσον, ο Ντόουντελ έπαιξε πολύ καλά σήμερα. Γενικά νομίζω ότι κάναμε καλή δουλειά, απλά στα κρίσιμα σημεία του αγώνα, χάσαμε ορισμένα ριμπάουντ και κάναμε ορισμένα λάθη που μας στοίχισαν τον αγώνα. Νομίζω ότι τελικά άξιζαν τη νίκη, αλλά κι εμείς κάναμε μεγάλη προσπάθεια στο παιχνίδι κι αν είχαμε ορισμένα σημεία καλύτερα θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει κάτι περισσότερο. Μας στενοχωρεί πολύ που χάσαμε ένα παιχνίδι που είχαμε την ευκαιρία και τη δυνατότητα να κερδίσουμε, αλλά πρέπει να κρατήσουμε τα θετικά και να συνεχίσουμε» είπε ο Αμερικανός και συνέχισε…

«Δεν έχουμε χρόνο για να μένουμε πολύ σε έναν αγώνα. Πιστεύω ότι η προσπάθεια που κάναμε σήμερα θα μας βοηθήσει. Ήταν πολύ σκληρή η ήττα από την Κηφισιά, αλλά νομίζω ότι εκείνο το παιχνίδι το βάλαμε στην άκρη. Πολλά παιδιά δεν παίξαμε καλά στον αγώνα με την Κηφισιά, όπως εγώ για παράδειγμα, αλλά ήταν μόλις το δεύτερό μου παιχνίδι και ακόμη προσπαθώ να βρω τα πατήματά μου. Το αφήσαμε λοιπόν στην άκρη, πιστεύω ότι κάθε μέρα θα είμαστε καλύτεροι κι αυτό ισχύει και για μένα. Θέλουμε αυτά τα 2-3 λεπτά που θα κάνουν την διαφορά και στα επόμενα παιχνίδια θα είμαστε καλύτεροι και θα το δείξουμε στο γήπεδο».

Comments

Trending