ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι «γαλανόλευκες» διακρίσεις του αρχηγού

Η εθνική ομάδα έκανε το 2/2 με Μεγάλη Βρετανία και Ισραήλ, με τον αρχηγό του ΠΑΟΚ να έχει βάλει το δικό του… λιθαράκι σε αυτήν τη νέα προσπάθεια.

Published

on

O Μαργαρίτης έπαιξε 20 λεπτά εναντίον του Ισραήλ, έχοντας 8 πόντους, 3 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 4 κλεψίματα και 2 τάπες. Με αυτά τα νούμερα, ήταν ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου, με βάση το σύστημα αξιολόγησης, καθώς συγκέντρωσε 17 βαθμούς, αφήνοντας πίσω τον Γιαννόπουλο, που είχε 16 και τον Καλάθη, με 15.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, έκανε 4 κλεψίματα χθες, ενώ είχε άλλα 3 στην αναμέτρηση με την Μεγάλη Βρετανία. Με τα 7 κλεψίματα που έχει μετά τα δύο πρώτα «παράθυρα» είναι δεύτερος στο σχετικό τομέα της διοργάνωσης, μαζί με τον Τούρκο, Ερμίς και τον Βρετανό, Οκερεάφορ.

Πρώτος είναι ο Γκριν του Μαυροβουνίου με 8, ωστόσο ο Μαργαρίτης έχει αυτό τον αριθμό, με μέσο όρο συμμετοχής, 22 λεπτά, ενώ ο Γκριν έχει 25,3, ο Ερμίς 26,9 και ο Οκερεάφορ 28.

Όπως είπε και ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Θανάσης Σκουρτόπουλος, χθες μεταξύ άλλων, κανείς δε μπορεί να υποτιμά τον αρχηγό του ΠΑΟΚ και ο Μαργαρίτης, έδειξε από την πρώτη στιγμή, ότι μπορεί να βοηθήσει διάφορους τομείς αυτή την εθνική ομάδα.

Comments

Trending