ΜΠΑΣΚΕΤ

Τέπιτς, η επιστροφή

Ο τραυματισμός του Τζαμάλ Τζόουνς παραμένει και ο Μιλένκο Τέπιτς έρχεται αύριο στη Θεσσαλονίκη για να προστεθεί στο ρόστερ του ΠΑΟΚ.

Published

on

Μέσα από το PAOK24, είχατε ενημερωθεί από χθες για τα δεδομένα της υπόθεσης του Τζαμάλ Τζόουνς. Ο Αμερικανός παραμένει νοκ-άουτ και αυτό αναμένεται να συνεχιστεί, τουλάχιστον και για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ είναι κάτι παραπάνω από απαιτητικό σε αυτό το διάστημα και για το λόγο αυτό, τα τελευταία 24ωρα οι «ασπρόμαυροι» έψαχναν μια άμεση λύση για την περιφέρεια.

Το όνομα του Μιλένκο Τέπιτς ήταν από τα πρώτα που προτάθηκαν, στη λογική ότι ο 32χρονος έχει ξαναπεράσει από τον ΠΑΟΚ τη σεζόν 2015-2016 και με την εμπειρία που διαθέτει, θα μπορέσει να προσαρμοστεί άμεσα, με τη συμφωνία να είναι μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Ο Σέρβος ήταν πέρσι στο ιταλικό πρωτάθλημα και τη Μπρίντιζι, παίζοντας 26,3 λεπτά ανά παιχνίδι, με 8,3 πόντους, 3,7 ριμπάουντ, 2,1 ασίστ και 53,5% στα δίποντα, 20% στα τρίποντα και 67,4% στις βολές.

Ο Τέπιτς έρχεται αύριο στη Θεσσαλονίκη για να ενσωματωθεί στις προπονήσεις και ανάλογα με την εξέλιξη του τραυματισμού του Τζόουνς, θα φανεί στο επόμενο χρονικό διάστημα, αν η έλευση του Σέρβου, θα φέρει την αποχώρηση κάποιου άλλου από το ρόστερ.

Comments

Trending