ΜΠΑΣΚΕΤ

Ξεκίνησε η Εθνική με… ΠΑΟΚ

Στο Καρπενήσι βρίσκεται από σήμερα η αποστολή της Εθνικής ομάδας μπάσκετ των Ανδρών, στο ξεκίνημα της προετοιμασίας της ενόψει του Μουντομπάσκετ της Ισπανίας. Στην προετοιμασία και τρεις παίκτες συνδεδεμένοι με τον ΠΑΟΚ. Ο Κώστας Βασιλειάδης και οι Γιώργος Μπόγρης, Μιχάλης Τσαϊρέλης.

Published

on

Πέρα από γεγονός ότι όλοι τους έχουν αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ, περισσότερα χρόνια βεβαίως ο «αρχηγός» Κώστας Βασιλειάδης και λιγότερα, οι Τσαϊρέλης (2) και Μπόγρης (1), ένα ακόμη κοινό τους στοιχείο είναι πως αυτή την στιγμή και οι τρεις τους είναι ελεύθεροι και δεν γνωρίζουν ακόμη την ομάδα με την οποία θα αγωνίζονται την επόμενη σεζόν.

Προς το παρών προβάρουν τη γαλανόλευκη. Σίγουρος ο Βασιλειάδης και με μία μεγάλη πρόκληση μπροστά τους οι άλλοι δύο, που ουσιαστικά με αφορμή την εξαιρετική σεζόν που έκαναν με τον ΠΑΟΚ και τα γεγονός ότι ήταν οι πιο βελτιωμένοι παίκτες του πρωταθλήματος, έφτασαν ως την Εθνική ομάδα.

Να σημειωθεί ότι στη θέση του Κώστα Κουφού, κλήθηκε από τον ομοσπονδιακό προπονητή Φώτη Κατσικάρη, ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης.

Η φωτογραφία είναι από την σελίδα της ΕΟΚ στο Facebook

Comments

Trending