ΜΠΑΣΚΕΤ

Το «χρίσμα» στον Μέξα

Κώστας Μέξας και Χάρης Μαρκόπουλος ήταν οι δύο υποψήφιοι για τον πάγκο του ΠΑΟΚ και ο πρώτος, θα είναι αυτός που αναλαμβάνει το «χρίσμα» και για τη νέα χρονιά.

Published

on

Θανάσης Χατζόπουλος και Πόλυς Κατσιώρας, συναντήθηκαν και με τους δύο προπονητές, στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδες, θέλοντας να ακούσουν τα σχέδια τους για την επόμενη σεζόν, εφόσον αναλάβουν τα ηνία της ομάδας.

Τόσο ο Κώστας Μέξας, όσο και ο Χάρης Μαρκόπουλος, ανέλυσαν τις σκέψεις τους για την ομάδα, παρουσία και του Δημήτρη Γιαννακίδη, ο οποίος αναμένεται να έχει ρόλο τιμ μάνατζερ και οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο πρώτος, είναι ο «εκλεκτός» για να τον πάγκο του ΠΑΟΚ και την επόμενη σεζόν.

Ο Μέξας ανέλαβε την ομάδα, στις 7 Φεβρουαρίου, χωρίς να καταφέρει να πανηγυρίσει νίκη, στα τρία παιχνίδια που πρόλαβε να καθίσει στον πάγκο της, πριν το ξέσπασμα της πανδημίας και τώρα, καλείται να αναλάβει εκ νέου το «βαρύ» φορτίο για τη νέα σεζόν, σε μια κίνηση που αποτελεί το πρώτο βήμα, πολλών που πρέπει να ακολουθήσουν κυρίως σε οικονομικό επίπεδο, προκειμένου να αποφευχθουν τα φετινά…

Comments

Trending