ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΑΟΚ – Ventspils (pregame live)

Πολύ σημαντικό για τη συνέχεια της ομάδας του Σούλη Μαρκόπουλου στο Eurocup το σημερινό παιχνίδι και το PAOK24 σας μεταφέρει το κλίμα από το "Παλατάκι".

Published

on

– Ο Τζέι Αρ Μπρέμερ αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του σήμερα με τον ΠΑΟΚ και απέναντι του, θα βρει ένα γνώριμο του. Τον Μάιρ Τσάτμαν της Βέντσπιλς, τον 36χρονο Αμερικανό, με την οποία έχουν βρεθεί πολλές φορές αντίπαλοι, από εποχές κολλεγίου, μέχρι και στην ευρωπαϊκή τους πορεία, κυρίως στην Ρωσία.

– Μισή ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, η εικόνα στις κερκίδες είναι κάτι παραπάνω από απογοητευτική…

– Ο Κώστας Χαραλαμπίδης αναμένεται να δώσει το “παρών” στο γήπεδο για πρώτη φορά μετά το σοβαρό του τραυματισμό πριν δύο εβδομάδες.

– Οι Λετονοί έχουν δύο νίκες στον όμιλο μέχρι στιγμής. Στην πρεμιέρα, εντός έδρας επί της Μπουντούτσνοστ με 82-75 και μία ακόμα στο γήπεδο της Ζιελόνα Γκόρα με 69-79.

– Ο ΠΑΟΚ είχε δυσκολευτεί στο πρώτο παιχνίδι στην Λετονία, αλλά είχε καταφέρει να φύγει με το διπλό νικώντας τελικά με 63-66. 

– Την ίδια ώρα που υποδέχεται ο ΠΑΟΚ την Βέντσπιλς, η Μπουντούτσνοστ παίζει στο γήπεδο της πανίσχυρης Κουμπάν, ενώ η Καρσίγιακα αγωνίζεται στην Πολωνία και στην έδρα της Ζιελόνα Γκόρα.

– “Δροσερό” το κλίμα στο γήπεδο περίπου μια ώρα πριν τον αγώνα…

Comments

Trending