ΜΠΑΣΚΕΤ

«Ασπρόμαυρη» παρέα στην Πόλη (pic)

Τα φώτα στη διάρκεια της σημερινής ημέρας έχουν πέσει στην Κωνσταντινούπολη, εκεί όπου το βράδυ πραγματοποιείται ο μεγάλος τελικός της Euroleague.

Published

on

Με αφορμή αυτό το σπουδαίο παιχνίδι ανάμεσα στη Φενερμπαχτσέ και τον Ολυμπιακό ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Μπάνε Πρέλεβιτς, βρίσκεται στην Πόλη με εκλεκτή παρέα.

Ο «τίγρης» ταξίδεψε με καθυστέρηση λόγω της μεγάλης απώλειας για την οικογένεια του «Δικεφάλου» από τον θάνατο του γιατρού της ομάδας μπάσκετ, Κώστα Σαμαρά, με την παρουσία του στους σημερινούς αγώνες να γίνεται με την ιδιότητα του υπεύθυνου διεθνών σχέσεων του ΕΣΑΚΕ.

Εκεί συναντήθηκε με τον μέχρι πρότινος αντιπρόεδρο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Βαγγέλη Γαλατσόπουλο, ο οποίος ως πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ πλέον θα παρακολουθήσει τον τελικό της Euroleague.

«Μπάνε» και Γαλατσόπουλος βρέθηκαν με τον πρώην «ασπρόμαυρο», Ιμπραήμ Κουτλουάι, με τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ να απαθανατίζει τη στιγμή συνοδεύοντας τη φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο «Facebook» με το σχόλιο «Δυο πολλοί μεγάλοι παίκτες που έγραψαν ιστορία».

Αναλυτικά η ανάρτηση:

Comments

Trending