ΜΠΑΣΚΕΤ

Ξεκινάει η εποχή Καραμάνου, όλα δείχνουν χωρίς Παπαθεοδώρου

Μόνο η επίσημη ανακοίνωση μένει από την πλευρά της ΚΑΕ, για να οριστικοποιηθεί η αλλαγή σελίδας, με την πλευρά του Γιώργου Καραμάνουν να αναλαμβάνει και τυπικά τη διαχείριση, μετά και τη σημερινή συνάντηση με το Θανάση Κατσαρή. Όλα δείχνουν ότι ο ΠΑΟΚ συνεχίζει χωρίς Παπαθεοδώρου στον πάγκο…

Published

on

Ο Γιώργος Καραμάνος, βρέθηκε σήμερα στη Θεσσαλονίκη και είχε τη δεύτερη συνάντηση, με τον πρόεδρο του Α.Σ., Θανάση Κατσαρή.

Από την πλευρά του επιχειρηματία, έγινε γνωστή η απόφαση του να προχωρήσει με την «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ, η πλευρά του προέδρου του Ερασιτέχνη, έδωσε τη συγκατάθεσή της και ουσιαστικά από σήμερα, ξεκινάει η εποχή Καραμάνου στον ΠΑΟΚ.

Εκτός από την κουβέντα με τον Θανάση Κατσαρή, κουβέντα έγινε και με τον Ηλία Παπαθεοδώρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό που ειπώθηκε από την πλευρά Καραμάνου, ότι με τα οικονομικά δεδομένα που υπάρχουν, είναι πολύ δύσκολο να καλυφθούν οι απαιτήσεις του και όλα δείχνουν ότι ΠΑΟΚ και Παπαθεοδώρου, θα συνεχίσουν χωριστά.

Άλλωστε, από την Αθήνα προκύπτει η πληροφορία από νωρίς σήμερα, ότι έχει υπάρξει συμφωνία με την ΑΕΚ και μένει να φανεί αν θα επιβεβαιωθεί και τυπικά…

Comments

Trending