ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο πρωταθλητής Ευρώπης, Ιτούδης, δεν ξέχασε τον ΠΑΟΚ (video)

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας επικράτησε της Εφές Αναντολού στο χθεσινό τελικό της Ευρωλίγκα και σε ένα σημείο της συνέντευξης Τύπου του τελικού, θυμήθηκε τις αρχές της καριέρας του στον ΠΑΟΚ.

Published

on

Ο Δημήτρης Ιτούδης ξεκίνησε τη σπουδαία καριέρα του, από το «σχολείο» του ΠΑΟΚ και όταν η κουβέντα χθες πήγε στο παρελθόν, έκανε ιδιαίτερη αναφορά…

«24 χρόνια πριν, όταν ήμουν υπηρεσιακός προπονητής στον ΠΑΟΚ, γιατί ο πρώτος είχε παραιτηθεί, είχα 2-3 μέρες προπονήσεων κι εγώ ήμουν 25 ετών! Ο ΠΑΟΚ είχε παίκτες σαν τον Πρέλεβιτς και έπαιξε τελικό εκείνη τη χρονιά στο ίδιο γήπεδο (σ.σ. Κύπελλο Κυπελλούχων) με τον Μανουέλ Κόμας να είναι προπονητής της Ταουγκρές και είχαμε χάσει. Τότε ήμουν βοηθός. Οπότε, έπρεπε να αναλάβω και αντιμετωπίζαμε τη Ντιναμό Μόσχας του Νταϊνέκο, του Μπαζάρεβιτς. Μια πολύ καλή και run and gun ομάδα. To παιχνίδι τελείωσε και ο Γκομέλσκι με ρώτησε: «Πόσο χρονών είσαι και τολμάς να παίξεις ζώνη 1-3-1 εναντίον την Ντιναμό;» Του είπα: «Κ. Γκομέλσκι είμαι 25 ετών» και μου απάντησε ότι έχω καλό μέλλον μπροστά μου. Μάλλον είδε κάτι καλό τότε. Τι σημαίνει για μένα όμως; Σημαίνει πολλά, είμαι περήφανος, που έκανα χαρούμενους εκατομμύρια φιλάθλους, τον πρόεδρο μου, τη διοίκηση, τους παίκτες μου» δήλωσε ο Ιτούδης στο παρακάτω βίντεο.

Comments

Trending