ΜΠΑΣΚΕΤ

Group therapy, ανάλυση και τακτική

Ο Κώστας Μέξας και οι παίκτες του επέστρεψαν σήμερα στο PAOK Sports Arena, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ανάλυση με τη χρήση βίντεο, αλλά και προπόνηση τακτικής.

Published

on

Αναλυτικά όσα αναφέρει η “ασπρόμαυρη” ΚΑΕ:

Επιστροφή και πάλι στο γήπεδο από σήμερα για την ομάδα του ΠΑΟΚ και ουσιαστικά με την σημερινή προπόνηση ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας μας για το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος, όταν θα έρθει η ώρα να γίνει αυτό…

Πριν από την έναρξη της σημερινής προπόνησης πραγματοποιήθηκε μία εποικοδομητική συζήτηση του μάνατζερ της ομάδας Μιχάλη Γιαννακίδη με τους καλαθοσφαιριστές. Ήταν μία συζήτηση που επικεντρώθηκε στην εικόνα της ομάδας στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, αλλά και στην προσπάθεια που όλοι πρέπει να καταβάλουν προκειμένου να βελτιωθεί αυτή η εικόνα και να αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την συνέχεια του πρωταθλήματος, μέσα από μία δύσκολη και περίεργη διαδικασία, με πολλές προπονήσεις και ελάχιστους αγώνες.

Αμέσως μετά ακολούθησε ο Κώστας Μέξας με την ανάλυση του αγώνα με τον Παναθηναϊκό και τα λάθη της ομάδας με την χρήση βίντεο.

Το πρόγραμμα της ομάδας ολοκληρώθηκε με προπόνηση τακτικής στο PAOK Sports Arena.

Comments

Trending