ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο εξουθενωμένος Λάνγκφορντ

Εάν θέλει κανείς να αποδώσει τον τίτλο του πιο σταθερού παίκτη στον φετινό ΠΑΟΚ, δεν θα χρειαστεί να ψάξει και πολύ. Ο Κέβιν Λάνγκφορντ είναι χωρίς αμφισβήτηση ο πιο σταθερός παίκτης του ΠΑΟΚ. Τώρα πια είναι και ο πιο κουρασμένος… Το λένε και οι αριθμοί!

Published

on

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο Κέβιν Λάνγκφορντ ταλαιπωρήθηκε τις τελευταίες ημέρες από τεντοντίτιδα, έκανε εξετάσεις, οι οποίες μπορεί να βγήκαν καθαρές και να προπονήθηκε χθες και σήμερα, αλλά η κούραση παραμένει. Και όσο πλησιάζουμε προς το τέλος αυξάνεται.

Αυτό ισχύει βεβαίως για όλους τους παίκτες, αλλά περισσότερο για τον Λάνγκφορντ, που είχε ένα μέσο όρο συμμετοχής 23 λεπτών και 42 δευτερολέπτων ανά παιχνίδια στην κανονική περίοδο της Α1. Ο Λάνγκφορντ αγωνίστηκε και στα 26 παιχνίδια της κανονικής περιόδου και στα πλέι οφ είδε τον χρόνο συμμετοχής του να εκτινάσεται. Από τα σχεδόν 24 λεπτά, ξεπέρασε τα 31 λεπτά ανά αγώνα. Μέσα σε 8 ματς πλέι οφ, ανέβασε κατά 7 λεπτά τον χρόνο συμμετοχής του.

Εντυπωσιακό και τραγικά κουραστικό. Υπάρχει βεβαίως και εξήγηση, καθώς η απουσία του Βον, ανάγκασε τον Μαρκόπουλο να αναζητήσει λύσεις για να καλύψει το κενό της ομάδας κάτω από τα καλάθια και ο Λάνγκφορντ αναγκαστικά εκτός από σέντερ, άρχισε να παίζει και πολύ περισσότερο. Ήταν για 35 και πλέον λεπτά στο παρκέ στο τελευταίο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, για σχεδόν 33 στο πρώτο παιχνίδι με τον Άρη και σχεδόν 32 στο δεύτερο, όπου τα γρήγορα φάουλ του Μαργαρίτη τον δυσκόλεψαν ακόμη περισσότερο. Και δυστυχώς έτσι θα πρέπει να συνεχίσει ο Αμερικανός, να αντέξει σε δύο ή το πολύ τρία παιχνίδια ακόμη. Δεν υπάρχερι άλλη λύση.

Comments

Trending