ΜΠΑΣΚΕΤ

Δυσφορία για Κακλαμανάκη

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προσπάθεια του για τη δημιουργία του ρόστερ του και στο πλαίσιο αυτό, τα τελευταία 24ωρα είναι σε συζητήσεις με τον Δημήτρη Κακλαμανάκη για την ενίσχυση της front line του.

Published

on

O 26χρονος σέντερ, μετά την πενταετή του παρουσία στο Λαύριο και την περσινή του μεταγραφή στην ΑΕΚ, είναι μία από τις περιπτώσεις που ενδιαφέρουν τον ΠΑΟΚ, από την ελληνική αγορά, ωστόσο τις τελευταίες ώρες, έχει προκύψει μια δυσφορία για τη στάση του.
 
Όπως αναφέραμε και χθες μέσα από το PAOK24, ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να κλείσει διετείς συμφωνίες με τους Ελληνες παίκτες, προκειμένου να δημιουργήσει έναν «κορμό», με την πλευρά του Κακλαμανάκη, αρχικά να θέλει μονοετή συμφωνία.
 
Τις τελευταίες ώρες, έχει αλλάξει τη στάση του και όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι, κάτι που έχει φέρει εκνευρισμό στις τάξεις του ΠΑΟΚ, δεδομένου ότι στη νέα διοικητική προσπάθεια που γίνεται και με τις μεθοδικές κινήσεις που γίνονται, έχουν αρχίσει να δημιουργούνται… διάφορες προσδοκίες από τους συνομιλητές του και αυτό έχει αρχίσει να ενοχλεί τους ανθρώπους της ΚΑΕ.
 
Αν η διαφορά που υπάρχει με τον Κακλαμανάκη, δε λυθεί άμεσα, ο ΠΑΟΚ θα στραφεί σε άλλες διαθέσιμες λύσεις από την αγορά.

Comments

Trending