ΜΠΑΣΚΕΤ

Κι άλλοι «μνηστήρες» για Χαραλαμπόπουλο

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος απασχολεί ιδιαίτερα τον ΠΑΟΚ, αλλά από τη στιγμή που έγινε γνωστό στην «αγορά» ότι είναι διαθέσιμος, προκύπτει και από αλλού ενδιαφέρον.

Published

on

Για τα δεδομένα της υπόθεσης του ΠΑΟΚ με τον Χαραλαμπόπουλο, έχετε ενημερωθεί από νωρίς μέσα από το PAOK24. Βέβαια, όταν ένας τέτοιος νεαρός παίκτης, βγαίνει στην «αγορά» είναι προφανές ότι θα προκύψει ενδιαφέρον και από άλλους «μνηστήρες».

Από χθες, υπάρχει μια φημολογία ότι ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, θα τον ήθελε τη νέα σεζόν στη Ζαλγκίρις Κάουνας. Ένα άλλο σενάριο, τον θέλει να βρίσκεται στο στόχαστρο του Αντρέα Τρινκιέρι και της Μπάμπεργκ…

Ο νεαρός, πάντως, δεν έχει δείξει ως τώρα διάθεση να φύγει στο εξωτερικό, από τον Παναθηναϊκό βγαίνει ως δεδομένη η διάθεση να τον δώσει κάπου δανεικό την επόμενη σεζόν και στον ΠΑΟΚ ξέρει ότι θα έχει σίγουρα σημαντικό ρόλο, υπό τον Ηλία Παπαθεοδώρου.

Η συγκεκριμένη υπόθεση, είναι πιθανό να παρουσιάσει και άλλα «επεισόδια» με τον ΠΑΟΚ να περιμένει την εξέλιξη της. Ο ίδιος ο Χαραλαμπόπουλος πάντως, ξέρει ότι στη Θεσσαλονίκη, μπορεί να βρει αυτό που ψάχνει. Δηλαδή πρωταγωνιστικό ρόλο και χρόνο συμμετοχής.

Comments

Trending