ΜΠΑΣΚΕΤ

«Προϋποθέσεις για καλύτερη συνέχεια»

Τα Τρίκαλα είχαν τρεις καινούργιους Αμερικανούς για πρώτη φορά στο σημερινό παιχνίδι, κυρίως λόγω της κακής εμφάνισης του ΠΑΟΚ, έμειναν στη διεκδίκηση της νίκης ως το τέλος και ο προπονητής τους, κοιτάει και τη συνέχεια, με την ομάδα να μάχεται για την παραμονή.

Published

on

Στην αρχική του τοποθέτηση είπε:
«Θα ήθελα να ξεκινήσω συμπαραστεκόμενος στις δύο οικογένειες, που βίωσαν το χαμό των δικών τους προσώπων. Για εμάς ήταν ένα παιχνίδι ιδιαίτερων συνθηκών. Είχαμε τέσσερεις παίκτες που μπήκαν αργά στην ομάδα. Δεν θέλω ν’ αναφερθώ ξανά σε αυτό κι είναι αλήθεια πως συμφωνήσαμε και με τους παίκτες να μην ειπωθεί ξανά κάτι τέτοιο γιατί δεν αποτελεί κάλυψη και δικαιολογία για τη συνέχεια. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να ψάχνουμε δικαιολογίες στις επόμενες 8 αγωνιστικές. Μείναμε ανταγωνιστικοί για 40 λεπτά. Πρέπει να γίνει όμως μια καλύτερη διαχείριση. Αυτό δημιουργεί προϋποθέσεις για μια καλύτερη συνέχεια αλλά δεν σημαίνει κάτι για εμάς. Ακολουθεί το παιχνίδι με τον Φάρο που είναι πάρα πολύ σημαντικό για εμάς. Επίσης να ευχηθώ καλή επιτυχία στον ΠΑΟΚ. Τον στηρίζουμε κι ελπίζουμε να μας κάνει περήφανους στην Ευρώπη».

Για τις νίκες που θα χρειαστούν τα Τρίκαλα για την παραμονή:
«Υπάρχει περίπτωση να σωθούν δύο ομάδες με 7 νίκες κι έχοντας όλες τις ισοβαθμίες να είμαστε από πάνω. Αλλιώς θα χρειαστούν 8 νίκες. Θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε τις διαφορές καθώς ακόμη δεν μπορούμε να υπολογίσουμε την ακριβή κατάληξη».

Comments

Trending