ΜΠΑΣΚΕΤ

Η ευκαιρία του μπάσκετ και το μεγάλο ματς του ποδοσφαίρου

Σοβαρά γεγονότα και συμπεράσματα

Published

on

Είναι τόσο περίεργα τα συναισθήματα, αλλά  και οι σκέψεις που γεννήθηκαν μετά από αυτό τον αγώνα μπάσκετ κόντρα στην ΑΕΚ…

 

Κανείς δεν  μπορεί να είναι χαρούμενος ή ικανοποιημένος από τον αποκλεισμό, επειδή ο ΠΑΟΚ στάθηκε καλά και κέρδισε τον αποψινό αγώνα. Στο κάτω-κάτω είναι πολύ εκνευριστικό να χάνεις στον αθλητισμό όταν παίζεις καλύτερα (πιο σωστά) από τον αντίπαλό σου. Αυτό πιστεύω ακράδαντα για την ομάδα του Παπαθεοδώρου σε σχέση με τις μονάδες της ΑΕΚ.

 

Η εμφάνιση του ΠΑΟΚ, το σχέδιο, το διάβασμα  και η αντιμετώπιση μίας ομάδας πολλών ποιοτικών-ακριβών παικτών, ήταν εξαιρετική.

 

Ο ΠΑΟΚ έπαιξε φοβερή άμυνα, περιόρισε τον αντίπαλο που χωρίς τον Θίοντορ σε μεγάλα διαστήματα έπαιζε μπάσκετ… Ποσειδωνίου, πήρε 15 ριμπάουντ παραπάνω, ήλεγχε τον ρυθμό σε όλο το ματς μέσα στο γήπεδο του αντιπάλου που είχε και πολύ κόσμο.

 

Αλλά…

 

Ο ΠΑΟΚ έχασε το πρώτο ματς, δεν κέρδισε απόψε με δέκα συν πόντους και γενικά έχασε την πρόκριση, επειδή έγινε η διακοπή, έφυγαν οι Αμερικανοί, έγινε ότι έγινε με το ταξίδι τους και τελικά αυτοί που επέστρεψαν ήταν… μακρινοί συγγενείς του Γκος και του Χάτσερ. Αυτό έγινε ΚΑΙ στο πρώτο ματς, αλλά και σήμερα. Στο πρώτο είχαν 3/18 προσπάθειες και σήμερα 3/14. Αυτό το γεγονός μαζί με την πολύ μεγάλη απουσία του Τζόουνς χάλασε όλο το επιθετικό παιχνίδι της ομάδας, η οποία σήμερα έκανε 21 λάθη.

 

Η ομάδα που είχε ρεκόρ Ευρώπης στο τρίποντο, σούταρε σήμερα με 22%.

 

Κρίμα! Αν οι αγώνες με την ΑΕΚ γίνονταν πριν την διακοπή, ο ΠΑΟΚ θα περνούσε άνετα και με δύο νίκες.

 

Ακόμη και σήμερα θα μπορούσε να περάσει αν ο Γκος έβαζε έστω δύο σουτ…

 

Κρίμα!

 

Στο ποδόσφαιρο είχαμε σήμερα δύο πολύ παράξενα γεγονότα τα οποία πρέπει όλοι (κυρίως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ) να αξιολογήσουν ιδιαίτερα, κάτι που ήδη γίνεται.  

 

Ο ορισμός του Τσαμούρη στο Αγρίνιο βάζει σε σκέψεις. Αυτός ο άπειρος Πειραιώτης διαιτητής που έπαιξε στο ματς της Λαμίας, επηρεάστηκε απίστευτα μετά τη φάση του Βιεϊρίνια. Τότε  έπαιζε 100-0 την Λαμία σε βάρος του ΠΑΟΚ! Και αυτόν η ΚΕΔ τον ορίζει στο πιο δύσκολο από τα τελευταία ματς του ΠΑΟΚ.   

 

Λίγο μετά από τον ορισμό, ο Σάββας Θεοδωρίδης κάνει παρέμβαση στον Arena 89,4! Πήρε μόνος του τηλέφωνο και περίμενε να βγει να μιλήσει στην εκπομπή του Γιώργου του Μύρτσου!

 

Αυτό που είπε είναι 100% ύποπτο και δεν πρέπει να παραπλανήσει κανέναν: «Έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, αν και έγιναν μερικά που δεν τα είχε ανάγκη, είναι δίκαια πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ γιατί μας κέρδισε σε δυο παιχνίδια. Το πήρε δίκαια το πρωτάθλημα. Προτιμώ από εδώ και πέρα όμως, να μην υπάρχει αγωνία για την διαιτησία. Τι δουλειά έχουν στον ΠΑΟΚ τρεις διαιτητές έξω από τα αποδυτήρια…».

 

Πήρε να πει ότι το πρωτάθλημα κρίθηκε και ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει από εδώ  και πέρα να ασχολείται με τη διαιτησία…

 

Αυτά…

 

Τα υπόλοιπα τα καταλαβαίνετε μόνοι σας. Το ματς στο Αγρίνιο είναι πολύ δύσκολο και πάρα πολύ κρίσιμο. Προσοχή εντός και εκτός γηπέδου.

 

Αυτοί (όπως όλοι ξέρουμε) είναι ικανοί για όλα. Και επειδή τώρα είναι με την πλάτη στον τοίχο για πολλές δικαστικές υποθέσεις, θα κάνουν τα πάντα για να παραπλανήσουν τον  κόσμο τους πριν αυτός εναντιωθεί 100% με τις τακτικές τους.

 

Comments

Trending