ΜΠΑΣΚΕΤ

Συνεχίζει να γράφει ιστορία…

Η σημερινή νίκη για τον ΠΑΟΚ στη Σμύρνη, δεν φέρνει μόνο συμβολισμούς. Πάντα για τον ΠΑΟΚ μία νίκη στη Τουρκία θα αποτελεί πρόκληση. Όμως όταν κερδίζεις όντας ανέτοιμος μία ομάδα που έχει το μπάτζετ σου επί 15, απλά τη ξεφτιλίζεις.

Published

on

Το θέμα είναι καθαρά μπασκετικό και ο ΠΑΟΚ με την αύρα του καταφέρνει να σταθεί απέναντι σε ομάδες που θεωρητικά δεν τις έχει. Και μάλιστα, να τις κερδίζει μετά από δύο παρατάσεις.

 

Κάτι που σίγουρα δεν θα κατάφερνε πέρυσι, όμως φέτος έχει καλύτερο και πιο ποιοτικό βάθος. Και αυτό φαίνεται.

 

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με το δεξί στο Γιούροκαπ, γιατί βρήκε πάλι μεγάλα σουτ. Ο Χαραλαμπίδης, ο Τσόχλας, ο Κάρτερ. Ο αθόρυβος Λάνγκφορντ, ο λευκός του κλώνος Μαργαρίτης.

 

Ήρθε και μία απάντηση από τον Όντουμ για το αν μπορεί να τραβήξει το σκορ. Οι 22 πόντοι του με έξοχα στατιστικά έδωσαν την απάντηση.

 

Ο ΠΑΟΚ δεν έγινε υπερομάδα, αλλά δείχνει πως έχει μέταλλο, χτίζει νοοτροπία. Αυτοί που έρχονται κατανοούν πως δεν πρέπει να χάνει. Πως δεν πρέπει να χάνει έστω αν δεν φτύσουν αίμα οι αντίπαλοι.

 

Ένα ακόμη μπράβο στα πολλά που έχει μαζέψει αυτή η ομάδα. Αν τα μπράβο ήταν ευρώ, θα είχε το μπάτζετ του σημερινού αντιπάλου της.

 

Από την άλλη, είναι άδικο να ονειρευόμαστε μεγαλύτερα μπάτζετ και να μειώνουμε την προσπάθεια αυτών των ανθρώπων που με πενιχρά οικονομικά μέσα έχουν πετύχει όλα αυτά.

 

Πηγαίνοντας στο ποδόσφαιρο, ο τραυματισμός του Κλάους δεν ήταν κάτι σοβαρό σύμφωνα με την πρώτη εξέταση. Αμφίβολος για τον Ατρόμητο, αλλά μέχρι εκεί. Θέλω τουλάχιστον να ελπίζω.

 

Για το θέμα Κάτσε που πήγε να δημιουργηθεί, ο ΠΑΟΚ έδειξε αντανακλαστικά και το μάζεψε.

 

Μου είπαν από την πλευρά Κάτσε πως δεν είναι γνωστοί του αυτοί που διαχειρίζονταν μία σελίδα που δεν υπάρχει πλέον. Όμως αν είναι, να ξέρει πως πρέπει να τους απομακρύνει από τη ζωή του και μάλιστα άμεσα.

 

Γιατί όσο μεγαλώνει, δεν θα έχει δίπλα του ανθρώπους να τρέχουν για να τον προστατεύουν. Θα πρέπει να μάθει να τα διαχειρίζεται όλα μόνος του.

 

Comments

Trending