ΜΠΑΣΚΕΤ

Η πιο βαριά του φανέλα

Πήγε κόσμος στο Παλατάκι σήμερα. Ήταν αρκετός; Είναι αυτός που αξίζει η ομάδα; Ας το παραδεχτούμε πλέον όλοι μας και ας δουλέψουμε πάνω σε αυτό το κομμάτι.

Published

on

 

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, το τμήμα μπάσκετ κοινώς, έκανε την επίσημη πρώτη της και εύκολα, ευχάριστα και εντυπωσιακά σε κάποιες φάσεις, απέναντι στον ΚΑΟΔ που πέρυσι δυσκόλεψε όλους τους μεγάλους.

Δεν θα μείνω πως με το καλημέρα η ομάδα είχε τέσσερις παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων και άλλους δύο κοντά, δεν θα μείνω πως έδειξε πολύ πιο έτοιμη σε σχέση με την περυσινή τέτοιο καιρό.

Θα μείνω στο ότι ο ΠΑΟΚ στο τμήμα που του έφερε ευρωπαϊκούς τίτλους παρακαλάει το κοινό του να υποστηρίξει ένα πρότζεκτ γεμάτο υγεία. Δύο χιλιάδες κόσμος μετά τα όσα έχουν πετύχει ο Μπάνε, ο Μαρκόπουλος, ο Σταυρόπουλος, ο Γαλατσόπουλος και ο Χορόζογλου για να αποθεώσουμε και λίγο τον υπεύθυνο επικοινωνίας, αποτελεί ένα νούμερο προσβλητικό για τον σύλλογο.

Πέρυσι ήταν λιγότεροι θα μου πει κάποιος. Εγώ θα μείνω στη στήριξη που έτυχε ένας Δρόσος. Που ήταν πολύ μεγαλύτερη από αυτή που τυγχάνει ο Μπάνε, ο μεγαλύτερος αθλητής σε προσφορά στην ιστορία του συλλόγου και όχι μόνο του μπάσκετ.

Όντως δεν είναι εμπορικός ο ωχαδερφισμός που βγάζει. Πρέπει να φωνάζει, να λαϊκίζει, να ξεφτιλίζεται για να ικανοποιεί τους εγκεφαλικά κενούς.

Υπάρχει και η δικαιολογία του προϊόντος. Το προϊόν είναι ξεφτιλισμένο και στο ποδόσφαιρο, όμως στη Βέροια θα πάμε καμιά δεκαριά χιλιάδες. Πραγματικά είναι συγκλονιστική η οπαδική προσέγγιση που υπάρχει για το τμήμα που μόνο υγεία βγάζει.

Έχουμε ένα γήπεδο 8,5 χιλιάδων το οποίο αυτοί που διοικούν το τμήμα έχουν αποδείξει πως αξίζει να είναι γεμάτο. Πλέον δεν κρίνονται αυτοί, αλλά εγώ, εσύ, όλοι οι άλλοι.

Εννοείται πως δεν είναι μία νίκη που με έκανε να γράψω όλα τα παραπάνω. Απλά θα πρέπει να είμαστε δίκαιοι στις κρίσεις μας, είτε στα καλά, είτε στα στραβά. Και μόνο έτσι θα μπορέσουμε να κοιτάξουμε παραπέρα.

Τέλος, σήμερα έγινε και το συμβούλιο της Λίγκας και πάλι χαιρόμαστε που πήραμε θέση στην ΕΠΟ. Μια ζωή αυτό συμβαίνει τέτοιες μέρες, όμως από αποτέλεσμα, τζίφος.

Εξαιρετικό το διπλό και στη Νίκαια για το χάντμπολ του ΠΑΟΚ απέναντι στον Δικέφαλο Αστέρα που μας έφαγε δέκα λεπτά στην εκπομπή το μεσημέρι με τον Δημήτρη για να καταλάβουμε πως είναι δυνατόν ένα αστέρι να έχει κεφάλια. Απορία που λύθηκε όταν βρήκαμε το σήμα.

Ο ΠΑΟΚ του Αλβανού, έχει άλλη αύρα και φαίνεται. Έρχεται και ο Διομήδης στο μεγάλο ντέρμπι. Λογικά μαζί του θα παλέψουμε για τον τίτλο.

Τέλος, διπλό πήραν και τα κορίτσια του γυναικείου μπάσκετ. Χωρίς τη Καλαμπάκου που είναι σημαντική για το παιχνίδι τους, αλλά με τη Μπροκ να μαζεύει 16 ριμπάουντ και την Σπανία να βάζει 18 πόντους με 6 τρίποντα. Ρε τον θηλυκό Μπάνε…

Comments

Trending