ΜΠΑΣΚΕΤ

Προσοχή στα μηνύματα!

Όσα πρέπει να προσεχθούν ιδιαίτερα

Published

on

Δυστυχώς ξεκινάμε με τον νεκρό από τα επεισόδια στην πόλη. Ήταν θέμα χρόνου. Όλοι γνωρίζουν τι κλίμα επικρατεί και τι γίνεται βράδυ παρά βράδυ. Κρίμα. Χίλιες φορές κρίμα.

Πάμε στο μπάσκετ. Ο ΠΑΟΚ πήρε σήμερα τις δύο νίκες που χρειάζονταν απέναντι στον Άρη. Τη μία για τους δύο βαθμούς και την άλλη για την ισοβαθμία. Πολύ σημαντικό το γεγονός αυτό. Το γήπεδο γέμισε και έδωσε φοβερή ώθηση και ψυχολογία. Ήταν ολοφάνερο στην αυτοπεποίθηση της ομάδας. Έτσι βέβαια πρέπει να γίνει και στα άλλα εντός έδρας ματς.

Η νίκη ήρθε με τρομερά ποσοστά ευστοχίας από ποιοτικούς παίκτες στην περιφέρεια. Έτσι ξεκίνησαν και έτσι συνέχισαν απέναντι σε ομάδα που στο πρώτο μέρος είχε πολύ καλή ομαδική λειτουργία. Δεν άντεξε όμως ο Άρης. Οι παίκτες του εκνευρίστηκαν από την ευστοχία του ΠΑΟΚ και στο δεύτερο μέρος έκαναν περίπου 15 λάθη. Εκεί τελείωσαν όλα.

Αυτή η «υποχρεωτική» διπλή νίκη ήρθε, αλλά δεν θα σημαίνει και πολλά αν ο ΠΑΟΚ δεν κερδίσει και τα δύο επόμενα ματς. Το ένα είναι πολύ-πολύ δύσκολο με τη Λάρισα, υπάρχει και το άλλο με τον Ιωνικό που εγώ πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει επίσης να στοχεύσει βαθμολογικά, ώστε στην πορεία να βάλει από κάτω. Παρά το ότι αυτοί έχουν τώρα εφτά νίκες. Έχουν χάσει πολλούς παίκτες και δύσκολα θα κάνουν άλλες. Αυτό το ματς όμως είναι πιο μετά.

Το πιο σημαντικό είναι αυτό με τη Λάρισα που γίνεται το προσεχές Σάββατο στις 15:30. Κάτι πολύ σοβαρό για τον συγκεκριμένο αγώνα. Αν η ομάδα μείνει στη σημερινή νίκη με τα μεγάλα ποσοστά ευστοχίας, αλλά πολύ περισσότερο αν περάσει το κλίμα ότι η Λάρισα δεν είναι κάτι ιδιαίτερο και… όλως περιέργως κέρδισε στο Λάυριο και στην Πάτρα, τότε ο ΠΑΟΚ θα χάσει. Το μήνυμα ότι η Λάρισα κερδίζει… παράξενα είναι ΤΡΑΓΙΚΟ. Η Λάρισα κερδίζει γιατί έχει πολύ καλή και βελτιωμένη ομάδα. Όλα τα άλλα είναι λάθος να αναφέρονται και περνάνε εντελώς λανθασμένα μηνύματα.

Στο ποδόσφαιρο πέρασε μία αγωνιστική όπου απλά επιβεβαιώθηκε πόσο κακό έγινε στο ποδόσφαιρο από τις τρομοκρατικές μεθόδους και το bullying που επικρατούν. Το κακό ήρθε να ολοκληρώσει η ωμή και πολύ παράξενη παρέμβαση της ΚΕΔ και του Χούμπελ μετά την περασμένη αγωνιστική. Το μήνυμα που έστειλαν οι Ευρωπαίοι ήταν οδυνηρό για την αξιοπιστία του πρωταθλήματος. Τότε, λίγοι το κατάλαβαν. Όσα σήμερα έγιναν στο ΑΕΚ-Παναιτωλικός και στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός δεν είναι παρά μόνο η αρχή! Έρχονται πολύ δύσκολες αγωνιστικές.

Comments

Trending