Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

Τίποτα δεν έχει αλλάξει και τίποτα δεν είναι όπως παλιά

Μπορεί με την έλευση του Άρη Λυκογιάννη στον πάγκο, τα αποτελέσματα του ΠΑΟΚ να έχουν βελτιωθεί, ωστόσο μετά τον αρχικό ενθουσιασμό, η εικόνα της ομάδας δεν επιτρέπει και πολλά χαμόγελα.

Στέργιος Αναστασιάδης

Τίποτα δεν έχει αλλάξει και τίποτα δεν είναι όπως παλιά

Φάνηκε και στο χθεσινό παιχνίδι, πάρα τη νίκη. Το θέμα με τη νοοτροπία που υπάρχει, όχι μόνο δεν έχει βελτιωθεί, αλλά έχει επιστρέψει περίπου στα επίπεδα που έφεραν την αναπόφευκτη αλλαγή στον πάγκο. Και χθες, ο ΠΑΟΚ, με το που δέχτηκε το πρώτο δύσκολο σουτ από τον αντίπαλο (στην προκειμένη από τον Γκότσερ), πάλι τον πήρε από κάτω, με αποτέλεσμα ο Γκότσερ να μοιάζει στη συνέχεια… Ντουράντ και στην επίθεση, το καθένα λάθος να φανερώνει την έλλειψη καθαρού μυαλού.

Στοιχείο και μάλιστα σημαντικό, από το χθεσινό παιχνίδι δεν ήταν μόνο ο αριθμός 18, δίπλα από τα λάθη στη στατιστική. Ήταν ότι από τα 18, τα 12 τα έκαναν οι δύο που ήρθαν με την ευθύνη της οργάνωσης της ομάδας. 7 ο Γκρίφιν και 5 ο Παπαντωνίου. Και άντε ο πρώτος, έβαλε και 24 πόντους, έμεινε και στο παρκέ για περισσότερο από 32 λεπτά, αν και πάλι ο αριθμός των επτά λαθών είναι μεγάλος.

Ο δεύτερος; Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για την εικόνα του φέτος, εκτός κι αν επηρεάστηκε τόσο πολύ από τη διακοπή. Προέρχεται από την κορυφαία σεζόν της καριέρας του, οδεύει πλέον στα 31 και η εμπειρία δεν του λείπει. Μόνο ο ίδιος μπορεί να καθαρίσει το μυαλό του και να γίνει χρήσιμος στα σύνολο, με τα χαρακτηριστικά που διαθέτει. Ειδικά τον Παπαντωνίου, φαίνεται να τον έχει πάρει πολύ από κάτω και αν κάποιος μπορεί να το αλλάξει αυτό, είναι μόνο ο ίδιος του ο εαυτός. Δεν είναι και κανένα παιδάκι…

Γενικά, η χθεσινή εικόνα είναι συνέχεια προηγούμενων αγώνων, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων και αλλαγής στον πάγκο. Με τον Άρη, οι συνθήκες ήταν ιδιαίτερες, στο πρώτο παιχνίδι του Λυκογιάννη, ωστόσο δε μπορεί να μη σημειωθεί ότι όσο πλησίαζε το τέλος, η ομάδα όχι μόνο δε «σκότωνε» το παιχνίδι, αλλά έδειχνε ικανή και να το χάσει.

Διαβάστε ολόκληρο το blog του Νίκου Μοσχοβίτη στο PAOK24 πατώντας ΕΔΩ

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι οπαδοί της Παρτιζάν έκαναν… Τούμπα τη «Stark Arena» κόντρα στον Ολυμπιακό

Τα βίντεο από τη Σερβία κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ονειρική ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι οπαδοί της Παρτιζάν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για την 32η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, δείχνοντας για ακόμη μια φορά την τεράστια αγάπη που τρέφουν για τον ΠΑΟΚ.

Οι «ασπρόμαυροι» Σέρβοι οπαδοί φρόντισαν να μετατρέψουν το «Stark Arena» σε Τούμπα, αφού η ατμόσφαιρα κατά την είσοδο των ομάδων ήταν γεμάτη ΠΑΟΚ με το «ΩΩΩ ΠΑΟΚΑΡΑ» να ακούγεται απ' άκρη σε άκρη σε όλο το γήπεδο. Τα βίντεο που κάνουν το γύρο του διαδικτύου είναι εντυπωσιακά και αν κάποιος δεν γνώριζε πως το ματς διεξάγεται στη Σερβία, σίγουρα θα πίστευε πως αυτό γίνεται στην Ελλάδα και την έδρα του Δικεφάλου.

Δείτε το βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΑΟΚ: Επιτέλους… πλήρης!

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία των «ασπρόμαυρων» για το παιχνίδι του Σαββάτου.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, μία προπόνηση του ΠΑΟΚ mateco πραγματοποιήθηκε χωρίς απουσίες! Ο Justin Alston για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, μετά τον τραυματισμό του, συμμετείχε στο πρόγραμμα της ομάδας, ο Jamuni McNeace και ο Αριστοτέλης Σωτηρίου που (προληπτικά) είχαν μείνει εκτός προπόνησης την Τετάρτη, επέστρεψαν σε κανονικούς ρυθμούς και ο Στάθης Νεραντζάκης είδε για πρώτη φορά όλους τους παίκτες στο παρκέ.

Με βίντεο ανάλυση του αντιπάλου, ασκήσεις στο γυμναστήριο και προπόνηση με έμφαση στην τακτική, ολοκληρώθηκε το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας μας, που ξεκινά το Σάββατο (30/3 στις 18:00) την προσπάθειά της στα Playouts του πρωταθλήματος. Ο ΠΑΟΚ mateco θέλει να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στον Απόλλων Πατρών Carna (που είναι και η τελευταία ομάδα που νίκησε στις αρχές Φεβρουαρίου) και ταυτόχρονα να ξεκινήσει μία προσπάθεια για να πετύχει όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες στον τρίτο γύρο του πρωταθλήματος, προκειμένου να συμμετέχει στη συνέχεια στα Play Off της Stoiximan Basket League.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι ευχές του μπάσκετ στο Γ. Σαββίδη (pic)

Ιδιαίτερη μέρα για έναν ιδιαίτερο άνθρωπο για όλο το σύλλογο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Γιώργος Σαββίδης έχει την τιμητική του σήμερα, λόγω γενεθλίων, μία ημέρα μετά τον πατέρα του Ιβάν και φυσικά η «ασπρόμαυρη» οικογένεια, είναι διπλά του.

Η ΚΑΕ με μήνυμα της στα social media αναφέρει:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ