ΜΠΑΣΚΕΤ

Ανακοινώνει ημερομηνία επανάληψης του… νέου ΑΕΚ-ΠΑΟΚ ο ΕΣΑΚΕ

Από τη στιγμή που η ΑΕΚ επέλεξε, να μην προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ για την απόφαση του αθλητικού δικαστή, για ολική επανάληψη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, έριξε το μπαλάκι στον ΕΣΑΚΕ. Ο οποίος βέβαια, δεν είχε τη δικαιοδοσία να κάνει κάτι τέτοιο.

Published

on

Ο κανονισμός είναι ξεκάθαρος και σε αυτήν την περίπτωση, καθώς στο ΑΣΕΑΔ μπορεί να προσφύγει μόνο κάποια από τις εμπλεκόμενες πλευρές, ωστόσο από πλευράς ΑΕΚ, έβγαινε ότι και ο ΕΣΑΚΕ μπορεί να προσφύγει και να ανατρέψει την πρωτόδικη απόφαση εκεί.

Ο ΕΣΑΚΕ δηλαδή, να προσφύγει κατά της απόφασης του αθλητικού δικαστή του… Φυσικά, κάτι τέτοιο δε συνέβη, ούτε και προβλεπόταν από κάποιο κανονισμό να συμβεί και αυτό που προκύπτει και επίσημα σήμερα, είναι ότι η διοργανώτρια θα αποφασίσει για την ημερομηνία της νέας αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ. 

Κάτι τέτοιο θα πρέπει να γίνει σε συνεννόηση και με την ΑΕΚ, που έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, με την ιστορία να γράφει ότι για πρώτη φορά, το αποτέλεσμα ενός αγώνα, όπως αυτός του ΟΑΚΑ, αλλοιώθηκε από διαιτητικές αποφάσεις υπέρ του ενός και εναντίον του άλλου και τώρα, καλείται να γίνει από την αρχή.

Comments

Trending