ΜΠΑΣΚΕΤ

«Ρυθμός, έλεγχος ριμπάουντ και μικρές λεπτομέρειες…»

Published

on

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, στάθηκε στα σημεία που θεωρεί τα πιο σημαντικά για την αυριανή, δύσκολη αποστολή της ομάδας του, κόντρα στον Προμηθέα.

Με τα αποτελέσματα των COVID τεστ να βγαίνουν όλα αρνητικά στο αγωνιστικό τμήμα, η ομάδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της, με μία προπόνηση σήμερα.

Όπως και χθες, έτσι και σήμερα ο Σάγκαμπα Κονατέ, συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα, έχοντας ξεπεράσει κάποιες ενοχλήσεις στη μέση, που τον είχαν αφήσει εκτός προπόνησης την Τετάρτη.

Ο Αρης Λυκογιάννης, μιλώντας για την αυριανή αναμέτρηση, τόνισε: «Δε νομίζω ότι είναι διαφορετικό παιχνίδι από τον αγώνα Κυπέλλου. Απλά, αυτό που κυνηγούσαμε στο προηγούμενο μεταξύ μας παιχνίδι ήταν μία συμμετοχή στον τελικό του Κυπέλλου, ενώ τώρα είναι ένα απλό παιχνίδι πρωταθλήματος, το οποίο όμως δεν αλλάζει την δυσκολία του αγώνα.

Παίζουμε με μία ομάδα η οποία έχει μεγάλο βάθος στο ρόστερ, ποιότητα και εμπειρία. Γνωρίζουμε τη δυναμικότητά τους, γιατί ήταν πολύ πρόσφατο το μεταξύ μας παιχνίδι, όπως και αυτοί ξέρουν πολύ καλά εμάς, καθώς δεν έχουν παίξει άλλο παιχνίδι από τότε”.

Comments

Trending