ΜΠΑΣΚΕΤ

Λυκογιάννης: « Ο ΠΑΟΚ έχει βαριά φανέλα και πολύ κόσμο να τον στηρίζει”

Ο Άρης Λυκογιάννης τοποθετήθηκε σχετικά με την ΑΜΚ και την προσπάθεια που γίνεται στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Published

on

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Άρης Λυκογιάννης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «PICK N ROLL» της Cosmote Tv και μίλησε για την προσπάθεια που γίνεται να σβηστούν τα χρέη της ομάδας μέσω της ΑΜΚ, για την προσπάθεια του Θανάση Χατζόπουλου. Ακόμη τόνισε πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να επανέλθει σε πρωταγωνιστικό επίπεδο έχοντας στο πλευρό του τον κόσμο του.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Σχετικά με το τι του κίνησε το ενδιαφέρον στην προοπτική συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ:

“Το γεγονός πως είχαμε μια ξεκάθαρη συζήτηση γύρω από τον τρόπο λειτουργίας της συγκεκριμένης ομάδας. Σχετικά με το τι προσπαθεί να κάνει τη δεδομένη χρονική στιγμή αλλά και με τον τρόπο που έχει για να το πετύχει. Ο βασικός χρηματοδότης της φετινής ομάδας, ο Θανάσης Χατζόπουλος είναι ένας πολύ απλός άνθρωπος. Όσο σοβαρά κι υπεύθυνα διευθύνει την επιχείρηση του άλλο τόσο σοβαρά κι υπεύθυνα διοικεί τον ΠΑΟΚ. Επιπλέον να σημειώσω πως είναι κάτι παραπάνω από φίλαθλος της ομάδας. Αυτό είναι το στοιχείο που έκανε πολύ εύκολη τη δική του απόφαση”.

Αναφορικά με τα όσα έχει καταφέρει αγωνιστικά ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια κι όσον αφορά το μέλλον της ομάδας:

“Μόνο οι ομάδες που έχουν βαριά φανέλα και πολύ κόσμο να τις στηρίζει έχουν την πιθανότητα να βρεθούν και πάλι σε πρωταγωνιστικό επίπεδο. Είτε στο άμεσο είτε στο πιο μακρινό μέλλον. Ο ΠΑΟΚ ανήκει στις ομάδες που έχουν τη δυναμική να το κάνουν. Νομίζω πως η ομάδα έχει κάνει πολλά βήματα τη φετινή σεζόν ώστε να φύγουν παλαιότερα χρέη από πάνω της. Ειδικά όσον αφορά μάνατζερ, παίκτες και προπονητές θεωρώ πως μπορεί να σβήσει εντελώς το χρέος μέχρι το τέλος της χρονιάς. Αν τελειώσουμε και με τα υπόλοιπα, που αφορούν εφορία και δημόσιο, που δεν είναι μικρό νούμερο αλλά ούτε κι απαγορευτικό, νομίζω πως ο ΠΑΟΚ γίνεται ένας ελκυστικός προορισμός για ανθρώπους διαφορετικού οικονομικού μεγέθους, που θα έχουν ενδεχομένως τη διάθεση ν’ αναλάβουν ένα “μαγαζί” που θα είναι καθαρό”.

Comments

Trending