ΜΠΑΣΚΕΤ
«Πρώτος στόχος παραμένει να ξεχρεώσει η ομάδα» (vid)
Ο Θανάσης Χατζόπουλος μίλησε πριν το παιχνίδι με την ΑΕΚ
Ο χρηματοδότης της ΚΑΕ, ανέφερε αρχικά στην κάμερα της ΕΡΤ: «Τους στόχους που θέσαμε του έχουμε πετύχει. Δεν τα παρατάμε ποτέ όμως, ο ΠΑΟΚ δε σταματά να αγωνίζεται και να προσπαθεί για το καλύτερο».
Για το καλό δέσιμο της ομάδας με τον προπονητή ανέφερε: «Με τον κ. Λυκογιάννη έχουμε βρει μια καταπληκτική χημεία. Αυτό απεικονίζεται τον αγωνιστικό χώρο και στη συνεργασία μας. Είμαστε πολύ ευχαριστημένο και γι αυτό ανανεώσαμε και το συμβόλαιο του».
Όσο για το αν ο ΠΑΟΚ θα επιστρέψει στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν; «Θα εξαρτηθεί από τα έσοδα που θα καταφέρουμε να φέρουμε στην ομάδα. Δεν πρόκειται να απλώσουμε τα πόδια μας έξω από το πάπλωμα. Πρώτος στόχος παραμένει να ξεχρεώσει η ομάδα αλλά πάντα θα προσπαθούμε να βελτιωθούμε αγωνιστικά».
Τέλος, σε ερώτηση για το αν η ΚΑΕ έχει γίνει ήδη ελκυστική για επενδυτές, απάντησε: «Ο στόχος μας ως διοίκηση είναι να δημιουργήσουμε μια ομάδα ελκυστική σε επενδυτές. Δεν υπάρχει ακόμα κάτι χειροπιαστό. Είναι κάτι για τα επόμενα χρόνια, δε νομίζω ότι είναι επί του παρόντος».