ΜΠΑΣΚΕΤ

Σταθερός… φαν του Μαργαρίτη ο Γιατράς

Ο μέχρι πρότινος προπονητής του Προμηθέα «αποθέωσε» τον αρχηγό του ΠΑΟΚ

Published

on

Ο Μάκης Γιατράς αποχώρησε από τον πάγκο του Προμηθέα, έχοντας σχεδόν συναπτή παρουσία εκεί από το 2013. Δεν είναι λίγοι αυτοί που γνωρίζουν, ότι στο… μακρινό παρελθόν είχε συνεργαστεί με τον Βαγγέλη Μαργαρίτη, όντας τότε στη Γ’ Εθνική και τον Κεραυνό Αιγίου.

Από τότε, με το πέρασμα των χρόνων ο Προμηθέας «μεγάλωσε» πολύ, πλησιάζοντας το κορυφαίο επίπεδο της Basket League, με τον Γιατρά στον πάγκο του και σχεδόν κάθε καλοκαίρι διαπραγματεύσεων, με τον Βαγγέλη Μαργαρίτη, στο πίσω μέρος του μυαλού όλων στην ομάδα, ήταν ο… κίνδυνος της ομάδας της Πάτρας.

Το επίπεδο εκτίμησης του Μάκη Γιατρά προς τον αρχηγό του ΠΑΟΚ, φάνηκε για μία ακόμα φορά και τώρα μάλιστα δημόσια, αφού σε συνέντευξη που έδωσε, όταν ρωτήθηκε για παίκτες που αγάπησε και ταίριαξαν μαζί του, ανέφερε πρώτο τον Μαργαρίτη, με τα παρακάτω λόγια…

«Εκείνος που αγάπησα και τον είχα από τη Γ’ Εθνική είναι ο Βαγγέλης Μαργαρίτης. Ήμασταν μαζί για δυο χρόνια στον Κεραυνό Αιγίου, τον είχα φέρει από την Απολλωνιάδα. Ένας τρομερός χαρακτήρας που δεν χρειάζεται να αποδείξει τίποτα στο μπασκετικό κομμάτι».

Comments

Trending