ΜΠΑΣΚΕΤ

Καλή εμφάνιση από ΝτιΛέο και τρίτη νίκη για τους Πέλικανς

11 πόντους σε 20 λεπτά ο Αμερικανός

Published

on

Ο Ντέβιντ ΝτιΛέο συνεχίζει να κυνηγά το όνειρο του ΝΒΑ με τη φανέλα των Νιου Όρλεαν Πέλικανς και χθες έκανε τη δεύτερη συμμετοχή του στον τρίτο αγώνα της ομάδας του Γουίλι Γκριν.

Στον χθεσινό αγώνα κόντρα στους Κλίβελαντ Καβαλίερς, ο ΝτιΛέο έπαιξε σχεδόν 20 λεπτά στην αναμέτρηση και πέτυχε 11 πόντους, είχε 4 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 κλέψιμο, χωρίς λάθος. Επίσης είχε 3/6 εντός παιδειάς, 1/3 τρίποντα και 4/4 βολές, δείχνοντας και σε αυτό το επίπεδο τις επιθετικές του αρετές, που τον είχαν φέρει την περασμένη χρονιά στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Η ομάδα των Πέλικανς έχει το απόλυτο στη διοργάνωση με 3/3 και αυτό σημαίνει ότι μπορεί να περάσει στην επόμενη φάση του summer league και έτσι να αργήσει κι άλλο η άφιξη του Αμερικανού φόργουορντ στη Θεσσαλονίκη. Επίσης οι Πέλικανς είναι από τις ομάδες που στη διοργάνωση έχουν τον πρώτο τους προπονητή που σημαίνει ότι Γκριν θα έχει την ασφαλέστερη άποψη και θα αποφασίσει εάν θα κρατήσει τον ΝτιΛέο τη σεζόν που έρχεται ή θα τον αφήσει να γυρίσει στη Θεσσαλονίκη.

Comments

Trending