ΜΠΑΣΚΕΤ

Αφαίρεση τριών ως πέντε βαθμών για τις ομάδες χωρίς άδεια (vid)

Το επιβεβαίωσε ο Λευτέρης Αυγενάκης στην παρουσίαση του πρωταθλήματος

Published

on

Η Stoiximan Basket League, παρουσιάζει το πρωτάθλημα της σεζόν 2021-2022, με βραβεύσεις για τους καλύτερους της περσινής χρονιάς, με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, να δίνει το «παρών» στην εκδήλωση.

Στο χαιρετισμό του, επιβεβαίωσε αυτό που λέγεται εδώ και μερικές εβδομάδες, περί τροποποίησης της διάταξης για αφαίρεση βαθμών στις ομάδες που δεν τους χορηγείται πιστοποιητικό συμμετοχής από την ΕΕΑ.

Η διάταξη αναφέρει για -5, σε όποια ομάδα δεν έχει πιστοποιητικό, αλλά κάτι τέτοιο, θα ήταν.. εξοντωτικό με τον τρόπο που δίνονται οι βαθμοί στη Stoiximan Basket League. Μετά από επαφές που έγιναν το τελευταίο διάστημα και όπως ανέφερε ο ίδιος ο Αυγενάκης, η τιμωρία θα είναι από τρεις ως πέντε βαθμούς, ενώ για όσες κατέθεσαν εκπρόθεσμα το φάκελο, η ποινή θα είναι -1 βαθμός..

Μάλιστα, όλα δείχνουν ότι αύριο η ΕΕΑ, θα κάνει γνωστό συνολικά, σε ποιες ομάδες της Stoiximan Basket League χορηγείται πιστοποιητικό συμμετοχής και ακούγεται ότι τουλάχιστον τρεις, δε πληρούν τις προϋποθέσεις και δε θα το πάρουν.

Comments

Trending