ΑΣ

“Κερδίσαμε μετά από χρόνια στα Χανιά και αυτό έχει σημασία”

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών της νίκης στην πρεμιέρα

Published

on

Ο ΠΑΟΚ πέρασε από τα Χανιά με 71-73 κόντρα στον τοπικό ΟΑ Χανιών και έτσι άρχισε ιδανικά τις υποχρεώσεις του για το πρωτάθλημα μετά την πρόκριση στα προημιτελικά του κυπέλλου.

Για τον αγώνα που έφερε τον ΠΑΟΚ, με το καλύτερο ξεκίνημα που θα μπορούσε, μίλησαν ο προπονητής της ομάδας, Κώστας Κεραμιδάς και η παίκτρια, Αντιγόνη Χεριστανίδου.

Αναλυτικά ο προπονητής της ομάδας τόνισε:

“Απόδειξη της μεγάλης σημασίας που έχει η σημερινή νίκη είναι ότι ο ΠΑΟΚ, σήμερα, πέρασε από τα Χανιά αλώβητος μετά από πολλά χρόνια και χαιρόμαστε για αυτό. Στο δεύτερο ημίχρονο, επαναπαυτήκαμε σ’ αυτά που κερδίσαμε στο πρώτο, δεν είχαμε συγκέντρωση στην επίθεση, κάτι που δημιούργησε προβλήματα στην άμυνα. Το αποτέλεσμα ήταν να απειληθούμε, αλλά καταφέραμε να το διαχειριστούμε και να φύγουμε με τη νίκη από την Κρήτη”.

Από την μεριά της η Αντιγόνη Χεριστανίδου συμπλήρωσε:

“Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι σε μία πολύ δύσκολη έδρα, αλλά, παρ’ όλα αυτά καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Το πρωτάθλημα φαίνεται από την αρχή ότι θα είναι πολύ ανταγωνιστικό και εμείς θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε στις περιστάσεις”.

Comments

Trending