ΜΠΑΣΚΕΤ

Νίκη για το Περιστέρι – Ήττες για τους υπόλοιπους

Κακή εβδομάδα για τους εκπροσώπους των ελληνικών ομάδων

Published

on

Την πρώτη νίκη του στον 7ο όμιλο του FIBA Europe Cup, πανηγύρισε το Περιστέρι. Οι «κυανοκίτρινοι» επικράτησαν στο… νήμα με 85-83 των Μπάκεν Μπέαρς στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου», για την 2η αγωνιστική της διοργάνωσης, υποχρεώνοντας τους Δανούς στη δεύτερη ήττα τους σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Ο Ίαν Μίλερ «λύτρωσε» την ομάδα του Σωτήρη Μανωλόπουλου με καλάθι του στα 2.7΄΄ για τη λήξη, δίνοντας τέλος στην αντεπίθεση διαρκείας των Μπάκεν Μπέαρς, που είχαν ισοφαρίσει στα 10΄΄ με τρίποντο του Μισέλ Ντιούφ από την κορυφή (83-83).

Ο Ιωνικός δεν κατάφερε να υπερασπιστεί την έδρα του, αντικρίζοντας την πρώτη ήττα στον 6ο όμιλο του FIBA Europe Cup. Οι Νικαιώτες ηττήθηκαν με 81-92 από τη Άντβερπ, για τη 2η αγωνιστική της διοργάνωσης, με τους Βέλγους να συνεχίζουν χωρίς απώλειες.  Κορυφαίος των νικητών, που εξαργύρωσαν την υπεροχή τους στα ριμπάουντ (41 έναντι 31) και τα 17 λάθη των γηπεδούχων, αναδείχθηκε ο Χαντς με 19 πόντους, ενώ από τον Ιωνικό προσπάθησε ο Τζέρμαν με 22 πόντους.

Ο Ηρακλής είχε τον.. αέρα της Μπαχτσεσεχίρ στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα κι είχε τον πρώτο λόγο από το ξεκίνημα της ευρωπαϊκής, πρώτης αναμέτρησης, στο Ιβανώφειο. Ωστόσο, η κατάληξη δεν ήταν αυτή που περίμεναν όλοι: μία ακόμη ήττα ήρθε με το 63-64, για τη 2η αγωνιστική του 5ου ομίλου στο FIBA Europe Cup.

Το Λαύριο «έπεσε» στη Μάλαγα με το τελικό 86-70, απέναντι στην Ουνικάχα, για τη 2η αγωνιστική του Basketball Champions League, γνωρίζοντας την πρώτη ήττα του στον 3ο όμιλο της διοργάνωσης. Στον αντίποδα, οι Ισπανοί έγραψαν το «δύο στα δύο». Πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης ο Κάρτερ με 21 πόντους.

Comments

Trending