ΜΠΑΣΚΕΤ

«Έχω πάντα την ίδια αυτοπεποίθηση!»

Ο Ζερμέιν Λοβ μίλησε για τη νίκη, την επιστροφή και τα μεγάλα σουτ στο τέλος

Published

on

Στην αρχική του τοποθέτηση, σημείωσε… «Δεν τα παρατάμε ποτέ σε αυτήν την ομάδα. Ακολουθήσαμε όλο το πλάνο που δουλέψαμε, αλλά στο τέλος της ημέρας, φάνηκε και πάλι ότι δεν τα παρατάμε ποτέ και αυτό, είναι δουλειά του προπονητή. Όσο για την πρώτη μου ευρωπαϊκή συμμετοχή, σίγουρα είναι κάτι ξεχωριστό και θα το θυμάμαι, αλλά αυτό που θέλω είναι να βοηθάω την ομάδα να πετύχει το στόχο της».

Όσο για τη νοοτροπία του να πάρει και να βάλει δύο μεγάλα τρίποντα στο τέλος; «Μπαίνω πάντα με την ίδια αυτοπεποίθηση. Δεν είναι μόνο τα σουτ, αλλά είναι το σύστημα. Αν ο Γκρίφιν δε χτυπήσει στο πικ εν ρολ, ο Τζόουνς δε βυθιστεί στο καλάθι… Είχα την αυτοπεποίθηση και το έβαλα, αυτή είναι η δουλειά μου. Δεν έπαιζα πολύ καλά μέχρι εκείνη τη στιγμή, αλλά αυτά τα δύο σουτ τα πήρα με τη σωστή νοοτροπία».

Σε ερώτηση για το ρυθμό που έδειξε να βρίσκει κατά τη διάρκεια του αγώνα, είπε: «Όταν μπήκα στην αρχή, προσπαθούσα να πιέσω πιο πολύ, αλλά το παιχνίδι δε μου ερχόταν. Ο προπονητής μου έλεγε να ελέγξω τα συναισθήματα μου στα τάιμ άουτ και αυτό με βοήθησε να πάρω καλύτερες αποφάσεις στη συνέχεια. Περίμενα τρεις εβδομάδες για να παίξω σε μια τέτοια ατμόσφαιρα. Σίγουρα μας βοηθούν πάρα πολύ».

Comments

Trending