ΜΠΑΣΚΕΤ

«Έχουμε πληγωμένο εγωισμό…»

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος αναφέρθηκε στην αυριανή αναμέτρηση του Περιστερίου με τον ΠΑΟΚ Μαteco

Published

on

Το Περιστέρι δεν έχει ξεκινήσει καλά τη σεζόν και μέσα στην εβδομάδα, ηττήθηκε τόσο από τον Παναθηναϊκό στην έδρα του, όσο και από τη γερμανική Κραϊλσχάιμ για το FIBA Europe Cup. Ο έμπειρος φόργουορντ ανέλυσε τις σκέψεις του για την αυριανή αναμέτρηση μέσω του blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, αναφέροντας:

«Τα απανωτά άσχημα αποτελέσματα μας έχουν πληγώσει τον εγωϊσμό. Πρέπει να αντιδράσουμε, γιατί τα περιθώρια στενεύουν και θα έρθει η στιγμή που οι ήττες δεν θα έχουν επιστροφή.

Αρχής γενομένης από την αναμέτρηση της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη. Ξέρουμε ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ανταγωνιστική ομάδα, με δυνατή έδρα και πρέπει να βγάλουμε αντίδραση.

Να μείνουμε συγκεντρωμένοι 40 λεπτά στο πλάνο μας, χωρίς να κάνουμε λάθη που έχουν αποδειχθεί η αχίλλειος πτέρνα μας στα περισσότερα παιχνίδια.

Να πιέσουμε στην άμυνα, να ελέγξουμε τον ρυθμό και τα ριμπάουντ, καθώς είναι στοιχεία που θα κρίνουν εν πολλοίς την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ που προέρχεται από μια σημαντική ευρωπαϊκή νίκη επί της Γαλατασαράϊ».

Comments

Trending