ΜΠΑΣΚΕΤ

Λυκογιάννης: “Να μην επιτρέψουμε στον Ολυμπιακό να τρέξει”

Οι ατάκες του κόουτς του ΠΑΟΚ με φόντο τον Ολυμπιακό

Published

on

Ο ΠΑΟΚ Mateco μετράει αντίστροφα για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, με τους “ασπρόμαυρους” να ολοκληρώνουν σήμερα την προετοιμασία τους για το αυριανό παιχνίδι.

Το πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και ολοκληρώθηκε με προπόνηση τακτικής, ενώ στην προπόνηση δε συμμετείχε ο Χριστοδούλου λόγω ίωσης.

Μιλώντας για το αυριανό παιχνίδι, ο Άρης Λυκογιάννης σημείωσε πως: “Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και απέναντι σε μία πολύ φορμαρισμένη ομάδα, που παίζει εξαιρετικά και στις δύο πλευρές του παρκέ. Έχει τεράστια σημασία ο έλεγχος του ρυθμού. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε στον Ολυμπιακό να τρέξει και να βρει καλάθια στο ανοιχτό γήπεδο. Είναι πολύ σημαντικά τα αμυντικά ριμπάουντ, όπως επίσης και το να έχουμε χαμηλό αριθμό λαθών, κάτι που δεν πετύχαμε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Είναι παιχνίδι διαχείρισης και πρέπει να το διαχειριστούμε έξυπνα σε όλους τους τομείς”.

Η “ασπρόμαυρη” αποστολή αποτελείται από τους: Jermaine Love, Malcolm Griffin, Μιχάλη Καμπερίδη, Νίκο Καμαριανό, David DiLeo, Απόστολο Ρούμογλου, Γιώργο Καμπερίδη, Josh Carter, Marvin Jones, Βασίλη Τολιόπουλο, Βλάντο Γιάνκοβιτς και Derek Ogbeide.

Comments

Trending