ΜΠΑΣΚΕΤ

Ώρα για… νίκες!

Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ Mateco μέχρι το τέλος του ΄21

Published

on

Μετά την προχθεσινή “εντός προγράμματος” ήττα από τον Ολυμπιακό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ο ΠΑΟΚ Mateco παρέμεινε χαμηλά στην βαθμολογία με τον δικέφαλο να βρίσκεται στην προτελευταία θέση με ρεκόρ 1-5 (έχοντας πραγματοποιήσει βέβαια το ρεπό του) μην έχοντας περιθώρια για νέες βαθμολογικές απώλειες.

Σαφώς το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ μέχρι σήμερα στο πρωτάθλημα δεν ήταν εύκολο, όμως, μετά και το πέρας του χθεσινού αγώνα, ξεκινάει πλέον μία σειρά αναμετρήσεων που η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη πρέπει και είναι στο χέρι της να κερδίσει, αφενός για να τονώσει την ψυχολογία αλλά και την αυτοπεποίθηση της αφετέρου για να αναρριχηθεί βαθμολογικά και να αρχίσει να κοιτάει το πάνω μισό του βαθμολογικού πίνακα.

Πιο αναλυτικά ο ΠΑΟΚ Mateco υποδέχεται την ερχόμενη Κυριακή (21.11/ 20:00) στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής την Λάρισα στο PAOK Sports Arena σε ένα must win παιχνίδι κόντρα σε μία ομάδα που βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Ακολουθεί διακοπή λόγω εθνικών ομάδων με την αγωνιστική δράση να συνεχίζεται στις 4 του Δεκέμβρη με τον ΠΑΟΚ να ταξιδεύει στην Πάτρα για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Απόλλωνα (17:00) που μπορεί μέχρι τώρα να έχει “κλέψει” τις εντυπώσεις όμως αν οι ασπρόμαυροι εμφανιστούν σοβαροί έχουν την ποιότητα να φύγουν με το ροζ φύλλο αγώνα στις αποσκευές τους.

Λίγα 24ωρα μετά και συγκεκριμένα την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου ο Δικέφαλος θα αντιμετωπίσει στην Τουρκία την Γαλατασαράι (19:00) με φόντο την… πρωτιά στον όμιλο του Basketball Champions League, ενώ τρείς μέρες μετά θα υποδεχτεί στο Παλατάκι τον Άρη στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης (11.11/ 20:00).

Το παιχνίδι με τον Ιωνικό στην Νίκαια για την 11η αγωνιστική της Basket League (18.12/ 17:00) αλλά και η τελευταία αγωνιστική των ομίλων του BCL με αντίπαλο την Ιγκοκέα στην Πυλαία (22.12/ 19:30) θα είναι τα τελευταία δύο παιχνίδια του ΠΑΟΚ για το 2021.

 

Επιμέλεια: Βασίλη Μανδράου

Comments

Trending