ΜΠΑΣΚΕΤ

Τα εντός έδρας παιχνίδια του PAOK BC γεμίζουν… δώρα!

Απίστευτες δράσεις από τη Betshop

Published

on

Το ημίχρονο τελείωσε και πρέπει να μείνεις στη θέση σου! Ακούνητος, προσεκτικός και πάντα σε ετοιμότητα. Το betshop.gr ετοίμασε δύο ειδικά activations για τις εντός έδρας αναμετρήσεις του PAOK BC και σε θέλει… σταθερό. Μη το αγνοήσεις, γιατί μπορεί να είσαι εσύ ανάμεσα στους τυχερούς οπαδούς που θα κερδίσουν πλούσια δώρα της ομάδας. 

Όπως γνωστοποίησε ο Μεγάλος Χορηγός του μπασκετικού τμήματος του ΠΑΟΚ, στα επόμενα ματς στην PAOK Sports Arena θα κρύβουν εκπλήξεις για το κοινό. Η πρώτη έκπληξη ονομάζεται… betshop Πινιάτα και είναι αυτό ακριβώς που φαντάζεσαι. Τέσσερις φίλαθλοι θα κληρώνονται στο ημίχρονο και θα κατεβαίνουν στο παρκέ για να την «διαλύσουν». Όλοι θα κερδίσουν δώρα της ομάδας και του χορηγού, ενώ εκείνος που θα δώσει την χαριστική βολή θα ζήσει μια μοναδική εμπειρία μαζί με τους παίκτες της ομάδας. Πρώτη… απόπειρα, στο κυριακάτικο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Λάρισα!

Έχει και άλλο! Η δεύτερη ενέργεια που ετοίμασε το betshop και θα φιλοξενηθεί ξανά εντός γηπέδου από το νέο έτος είναι το «T- Shirt Gun»! To ειδικό… πολυβόλο που θα εκτοξεύει στην εξέδρα δεκάδες επίσημα προϊόντα – φανέλες και μπλουζάκια- του συλλόγου! Εδώ και αν απαιτείται προσοχή, ετοιμότητα και… άλμα! 

Οπότε στο εξής, άπαντες πάμε προετοιμασμένοι στο γήπεδο. Μην πεις ότι δεν σε προειδοποιήσαμε.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Comments

Trending