ΜΠΑΣΚΕΤ

«Ασπρόμαυρο» ενδιαφέρον στη Τσεχία

Τι σημαίνει το αποτέλεσμα του αποψινού αγώνα της Νίμπουρκ με τη Γαλατασαράι

Published

on

Προφανώς και με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί εντός της ομάδας με τον κορωνοϊό, η πρώτη μέριμνα είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη και ασφαλέστερη επιστροφή όλων των μελών, ωστόσο η ζωή συνεχίζεται, οπότε φυσικά και υπάρχει ενδιαφέρον για την ευρωπαϊκή συνέχεια.

Ο ΠΑΟΚ Μαteco αναμένεται να υποδεχθεί την Ιγκοκέα την ερχόμενη Τετάρτη (29/12), αλλά σήμερα, η Νίμπουρκ παίζει με τη Γαλατασαράι στη Τσεχία, όπως είχε προγραμματιστεί αρχικά.

Οι Τούρκοι, είναι βαθμολογικά αδιάφοροι, καθώς μετά τα αποτελέσματα της προηγούμενης αγωνιστικής, είναι πρώτοι και μαθηματικά, έχοντας εξασφαλίσει απευθείας την πρόκριση τους για τη φάση των 16 του Basketball Champions League.

Οι Τσέχοι όμως, θέλουν οπωσδήποτε νίκη, καθώς μπορεί να είναι στο 2-3, όπως ο ΠΑΟΚ Μαteco και η Ιγκοκέα, όμως δεν έχουν καμία ισοβαθμία. Οπότε σε περίπτωση ήττας σήμερα, αποκλείονται από τα play in και την ερχόμενη Τετάρτη στο Παλατάκι, o ΠΑΟΚ Μαteco θα παίξει με την Ιγκοκέα, όντας ήδη στην ενδιάμεση φάση και ανάλογα με το αποτέλεσμα που θα έχει εκεί, θα προκύψει ο αντίπαλος αλλά και το πλεονέκτημα ή μειονέκτημα έδρας.

Βέβαια, με τα δεδομένα αυτά, προφανώς και η Νίμπουρκ είναι το φαβορί για τη νίκη σήμερα και σε περίπτωση δικής τους νίκης και ήττας του ΠΑΟΚ Μαteco από την Ιγκοκέα, ο Δικέφαλος του Βορρά μένει εκτός ευρωπαϊκής συνέχειας.

Comments

Trending